• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe Vitacremes produkter?

Vi sælger primært vores produkter fra vores hjemmeside www.vitacreme.dk. Hvis man ikke bryder sig om at handle over nettet, er man meget velkommen til at kontakte vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 9-14 på telefon 86 51 97 99 eller pr e-mail: info@vitacreme.dk, hvor kundeservice vil være behjælpelig med at oprette en ordre og evt. vedlægge en faktura.

 
Har I en rabatordning?

Vi har altid den rabat, at man får -10% ved køb af 2 produkter, og -20% ved køb af 3 produkter eller flere. Rabatten gælder alle enkeltprodukterne i webshoppen, dog ikke produktpakkerne eller ved køb af gavekort.

 
Hvilken klinisk test henviser I til?

Når vi påpeger B12-vitaminet i Vitacremes gode effekt, er det med reference til en klinisk test, der er lavet i Frankrig i 2011, hvor man har testet den regenererende effekt i forhold til elasticitet, fugtighed, størrelse på rynker og blødheden i huden. Det kliniske studie er udført af Gerontologisk Institut, af Dr. J. Vincendeau i Terre-Negre, Bordeaux, Frankrig. B12 vitamins gavnlige effekt er desuden også anerkendt af flere eksperter på området, herunder danske Læge og ’radiodoktoren’, Carsten Vagn-Hansen, som selv refererer til videnskabelige undersøgelser af B12 creme fra 2004 (Stucker, Pieck m.fl.).

 
Hvordan optager kroppen vitamin B12?

Kroppen optager både vitamin B12 via mad og drikke fra primært animalske fødevarer, samt via huden, fra cremer, hvor vitaminet optages i det yderste hudlag. Netop optag i huden har vist sig at være gavnligt i forbindelse med særligt tør hud o.l.

 
Hvorfor er B12 vitamin godt at smøre på huden?

Man får B12 vitamin fra primært animalske produkter via kosten – eller fra kosttilskud. Desværre udskilles vitaminet hurtigere fra kroppen, hvorfor det ikke bidrager i høj grad til huden. Her er det klinisk dokumenteret, at påsmøring af creme med netop vitamin B12 giver huden en bedre fugtighed samt at den bliver både mere smidig og blød. Derfor er det godt at smøre cremen direkte på huden og lade B12 vitaminet indgå i sine plejerutiner.

 
Hvad er forskellen på den blå og grønne regenererende creme?

Forskellen på den blå og grønne regenererende creme er, at vores blå regenererende creme indeholder en smule duft, helt nøjagtig 0,05%. Duften i cremen er dog ikke syntetisk parfume, men naturlig - det som producenten kalder blomstervand. Vores grønne regenererende creme er derimod helt duftfri. Begge cremer er dog fremstillet og udviklet til samme formål og virke.

 
Er der ”korn” i den grønne regenererende creme?

Den grønne regenererende creme indeholder en høj koncentration af naturlige ingredienser. Disse kan føles som små sukkerkrystaller, som dog opløses meget let ved udsmøring.

 
Er der farvestof i jeres produkter?

Der er ikke farvestoffer i vores produkter. Årsagen til at cremen har sin lyserøde nuance skal findes i selve B12-vitaminet. Vitamin B12 er også kendt som ”det røde vitamin”, fordi råstoffet er et mørkerødt pulver fra naturens side. Det er med til at give cremen sin unikke farve.

 
Er der kortison i produkterne?

Der er IKKE kortison i nogen af vores produkter, da Vitacreme B12 ikke er et lægemiddel, men et skønhedsprodukt.

 
Er Vitacreme testet på dyr?

Nej, Vitacreme B12’s produkter er IKKE testet på dyr.

 
Er jeres produkter veganske?

Alle produkterne er veganske, med undtagelse af Vita Eye & Lip Balm og Bioregenererende håndcreme, som begge indeholder bivoks, hvorfor de ikke kan deklareres som veganske.

 
Hvad anbefaler I imod rynker og fine linjer i huden?

Vi har rigtig gode erfaringer med reducering af rynker og fine linjer, når man kombinerer den regenererende creme og vores Anti-Ageing Serum. Brug den regenererende creme som dag- og natcreme, og brug serummet om aftenen som en del af din renserutine før sengetid. Bemærk: Da denne produktkombination er populær, har vi samlet dem i en produktpakke til 409 kr, som du kan finde via dette link: https://vitacreme.dk/webshop/15-produktpakker/27-produktpakke-2/  

 
Hvad anbefaler I til pigment pletter?

Vi har rigtig gode erfaringer med vores Neo Vita Blanc mod pigmentpletter. Cremen er fremstillet med netop det formål at lysne huden i ansigtet. Den reducerer mørke pigmentforandring og udjævner dannelsen af nye. Du findercremen her: https://vitacreme.dk/webshop/6-anti-ageingansigtspleje/20-neo-vita-blanc-med-vitamin-b12/

 
Hvad anbefaler I til poser under øjnene?

Vi anbefaler at bruge vores Anti-Ageing Serum til dette formål. Vi har desuden gode erfaring med reducering af poser under øjnene ved brug af den regenererende creme og Vita Eye & Lip Balm. Vi anbefaler at kombinere disse produkter for at opnå en mere intensiv virkning ved anti-ageing behandling.

 
Hvad anbefaler I til akne og uren hud?

Til uren hud har vi rigtig gode erfaringer med at kombinere den regenererende creme med vores exfoliating scrub og regenerating mask. De tre produkter er samlet i denne tilbudspakke: https://vitacreme.dk/webshop/15-produktpakker/58-produktpakke-6/

 
Hvornår begynder man typisk at se en virkning på den regenererende creme?

Den regenererende creme fugter huden med det samme. Huden bliver mere blød inden for 7 dage og de synlige resultater indtræffer typisk mellem 6-8 uger.

 
Hvornår begynder man typisk at se en virkning på Anti-Age Serum?

Serummet strammer huden op og resultaterne kan typisk ses efter 6-8 uger.

 
Hvornår begynder man typisk at se en virkning på Vita Eye & Lip Balm?

Vita Eye & Lip Balm viser typisk resultater efter 6-8 uger.