• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret

Test af Anti-Ageing Serum

Det er ikke kun vores Regenererende Vitacreme, der er testet for sine egenskaber (læs om den kliniske test her). Vores Anti-Ageing Serum har også undergået en test, der påviser dens effekt. 

Testen er udført af Dermscan med henblik på at demonstrere serummets effekt på ansigtets ’kragetæer’, ved øjenområdet, samt effekt på huden på halsen. Testen er udført på 20 kvindelige testpersoner med en alder på 40 år eller derover. Et væsentligt kriterie for testpersonerne var, at de ikke havde anvendt anti-ageing produkter i en måned op mod testen, eller tidligere havde undergået kosmetiske operationer, fået indsprøjtninger for fylde eller ansigtsløft. 

Testen har dokumenteret anti-rynkeeffekten ved brug af hudbillede-analyse og digitale fotografier. 

Testens resultater

Testen konkluderede efter 56 dages brug, med to gange daglig anvendelse af serummet, at produktet medførte en udglattende anti-rynkeeffekt karakteriseret ved:

•    En signifikant nedgang på gennemsnitligt -30 % i antallet af mikrorelief furer
•    En signifikant nedgang på gennemsnitligt -30 % i antallet af dybe rynker
•    En signifikant nedgang på gennemsnitligt -34 % i antallet af den samlede rynkede overflade. 

Serummet blev rost af testgruppen for nem brug og hurtig absorbering uden at efterlade huden fedtet, samt for dets effektivitet (efterlader huden fugtet, behageligt blød, udglattet, opstrammet og med mindre synlige tegn på træthed samt rynker og fine linjer). 

Virksomme ingredienser

Hvad giver Anti-Ageing Serum sin effekt? Svaret skal findes i produktets hovedingredienser, som består af Hyaluronsyre, Vitamin B3 (Niacinamide) og B12, Acetyl hexapeptide 8 og Centella Asiatica urteekstrakt (Madecassoside samt Asiaticoside).

 

Hyaluronsyre: Fugtgivende anti-ageing pleje.
Hyaluronsyre kan binde vand til sin egen vægt op til 1.000 gange. Derved virker det utrolig fugtgivende, samtidig med at hyaluronsyre kan reducere rynker, forbedrer hudens elasticitet, korrigerer tørhed i huden, udfylder rynker og fine linjer samt fører til blødere hud. 

 

Vitamin B3 (Niacinamide): Giver fugt, regenerer og giver mere jævn teint.
Vitamin B3 kan fjerne giftstoffer fra det kutane væv, fremmer hudens gendannelsesproces, bidrager til hudens naturlige fugtighed og reducerer i både aldringstegn samt fregner og pigmentpletter. 

 

Vitamin B12 (cyanocobalamin): Regenererer, fremmer gendannelsesprocessen og blødgør.
Vitamin B12 spiller en vigtig rolle i foryngelsesprocessen af huden, reducerer i rynker og fine linjer, forbedrer hudens elasticitet og korrigerer samt modvirker tør hud. 

 

Acetyl hexapeptide 8: Bidrager med beroligende egenskaber.
Kan reducere i forekomsten af rynker og fine linjer i huden.  Virker beroligende.

 

Centella Asiatica urteekstrakt (Madecassoside samt Asiaticoside): Virker blødgørende, beroligende, regenererende og har anti-ageing egenskaber.
Centella Asiatica ekstraktet er med til at fremme hudens helingsproces, stimulerer regenerering i hudvævet og fremmer produktionen af kollagen. 

 

Du kan læse mere om vores Anti-Ageing Serum og bestille det her.