• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret

Akne og uren hud

preload spinner

Akne creme til uren hud

Akne og uren hud er de mest almindelige hudsygdomme, der påvirker mennesker i alle aldre. Det er normalt at have nogle bumser og hudorme i dit ansigt, men når disse udbrud bliver hyppige eller alvorlige, kan det hjælpe at bruge hudpleje, der er særligt udviklet til at pleje akne og uren hud. Hos Vitacreme har vi her samlet vores udvalg af akne creme.

 

Lindring af akne og uren hud 

Selvom akne er en almindelig hudsygdom, kan det have en meget negativ indflydelse på vores psyke. Derfor er det vigtigt, at man gør noget for at lindre generne. Ved at pleje akneudbrud med gode fugtgivende produkter kan man lindre udbrud og gener. Desuden kan hudpleje også reducere chancen for at akneudbruddet efterlader ar. 

 

Hvis akneudbruddet er meget slemt bør du søge hjælp hos en læge, da der er meget, som læger kan gøre for at behandle akne. Man kan heldigvis også gøre meget selv for at minimere akneudbrud. Brug en god hudcreme, der er lavet til sensitiv hud. Særligt hudcreme med vitamin B12 kan hjælpe med at minimere gener, fordi B12 vitaminet har en regenererende effekt på vores hud, hvilket gør, at huden genopretter sin naturlige fugtbalance. Dette sikrer, at huden hverken bliver for tør eller fedtet, hvilket er meget vigtigt, hvis man vil undgå akneudbrud. Vask desuden huden dagligt med skånsomme produkter. Det er også en god idé, at give huden ekstra pleje, ved f.eks. at bruge en eksfolierende creme og en maske 1-2 gange om ugen.

 

Hvordan får man akne? 

Akne er en arvelig hudsygdom, der bl.a. påvirkes af kroppens hormoner. 

Du har måske hørt, at ane er forårsaget af snavs og olie, eller at det er et resultat af sved eller diæt. Men ingen af ​​disse er sande. Det er vigtigt, at forstå at eksterne faktorer kan forværre akne, men det er ikke årsagen til at aknen opstår. Hormoner spiller en stor rolle i udviklingen af ​​udbrud. 

 

Hormoner forårsager ændringer i vores kroppe, når vi vokser op (og nogle gange når vi bliver ældre). For eksempel, når din menstruationscyklus begynder i puberteten og slutter omkring 50 års alderen, svinger hormonerne vildt - og det kan føre til udsving i hormonniveauet for både mænd og kvinder. Disse ændringer kan påvirke, hvor meget olie din krop producerer (eller ikke gør), hvilket påvirker, hvor tilbøjelig du er til tilstoppede porer og pletter i dit ansigt.

 

Brug en akne creme mod fedtet hud

Fedtet hud kan forværre akneudbrud. Hvis du har fedtet hud og akne, er det vigtigt at vaske dit ansigt to gange om dagen med skånsomme akne creme. Hos Vitacreme har vi også udviklet renseprodukter med vitamin B12, som kan hjælpe med at lindre gener fra akne og uren hud. Desuden kan vores regenererende creme bruges til at tilføje fugt til huden. Cremen indeholder B12-vitamin, hvilket stimulerer hudens cellefornyelse og derved hjælper med at sikre, at huden ikke bliver for fedtet eller tør.

 

Hudpleje til akne og uren hud 

Brugen af forkerte fugtighedscreme, solcreme eller makeup produkter kan også forværre akne og uren hud fordi det kan tilstoppe porerne. Derfor er det utrolig vigtigt, at man kun anvender hudplejeprodukter, der egner sig til sensitiv hud. Du kan bl.a. prøve vores regenererende creme uden parfume, som selvfølgelig også indeholder B12-vitamin.