• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret

Solbeskyttelse

Solcreme til ansigtet fra Vitacreme B12 

Solbeskyttelse er en vigtig del af hudplejen, hvor særligt solcreme til ansigtet spiller en stor rolle i det daglige. Solen kan forårsage skader på din hud samt få den til at se ældre ud. Derfor er det vigtigt at beskytte huden, når du skal opholde dig udendørs og UV-indekset er på over 3. Tallet indikerer behov for en god solfaktor creme – særligt til ansigtet, som er en af de mest udsatte steder på kroppen. Vitacreme solprodukter beskytter både mod UV-A og UV-B.

 

preload spinner

Creme med solfaktor

Hos Vitacreme forhandler vi solcreme til ansigtet, som samtidig giver fugt til huden. Solbeskyttelse er er en vigtig foranstaltning, når UV-indekset er på over 3, hvilket er anbefalingen fra Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens Solkampagne. Rådet er gældende uanset om det er vinter- eller sommersæson, da temperaturen i sig selv ikke påvirker, om UV-strålingen er høj eller lav.  

Når du anvender solbeskyttelse til din krop og dit ansigt, gør du noget aktivt for at holde huden sund. For selvom solen er dejlig, kan den over tid sætte sine tydelige spor på din hud, hvis du ikke tager dine forbehold. Det kan blandt andet komme til udtryk ved mere markante rynker og linjer i huden. Rynker er ikke sundhedsfarlige, men de fleste af os ønsker at holde huden ungdommelig og spændstig længst tid mulig. Dertil kan solen også forårsage pigmentpletter, hvilket de fleste også gerne vil undgå.

Husk de gode solråd

Det er skønt at være udendørs – og har vejret været dårligt, længes de fleste af os efter at komme ud og mærke solens varme. Men uanset om du skal til stranden, ud at løbe eller i haven er solbeskyttelse vigtigt.  

Brug solcreme
Du kan forebygge både rynker og pigmentpletter, hvis du husker at bruge en god solcreme. Ofte er kroppen godt pakket ind, hvorfor du kan nøjes med en god beskyttende creme til ansigtet. Er kroppen ikke dækket af tøj, skal du naturligvis også bruge en solcreme, når UV-indekset påtaler det.

Når du skal anvende en solcreme til ansigtet, kan du med fordel bruge Vitacremes Faktor Dagcreme med SPF 30. SPF er en forkortelse for Sun Protection Factor, hvilket er en måleenhed, som indikerer beskyttelsen i et solprodukt. Foruden gode solfiltre indeholder Vitacremes faktorcreme også ingredienser, som gør cremen velegnet til daglig hudpleje. Det er blandt andet vitamin B12, B3 og B5, vitamin E, allantoin samt virkestoffer. Du får derfor både solbeskyttelse til dit ansigt, fugtgivende pleje og anti-ageing egenskaber i ét og samme produkt.

Foruden solcreme, anbefales ”skygge og solhat”, som de gode solråd.  Anbefalingerne går på at søge skygge mellem 12-15 samt bruge solhat og være klædt fornuftigt på til opholdet i solen.