• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret
Produktpakke

Produktpakke 2

409,00 DKK 498,00 DKK

Vejl. udsalgspris 498,00 DKK


Billede af Trustpilot score


Produkter i pakken:
  • 1 x Regenererende creme med Aktiv Vitamin B12
  • 1 x Anti-Ageing Serum med Vitamin B12

På Lager: Levering 1-2 hverdage - FRI FRAGT på alle ordrer

stk.

Vitacreme B12 – Regenererende creme med vitamin B12, 50 ml.

En yderst effektiv regenererende creme med vitamin B12 som passer til alle hudtyper. Cremen er utrolig effektiv på tør, solskoldet og beskadiget hud. Cremens indhold af vitamin B12 har en yderst gavnlig virkning på skadet hud, og er med til at stimulere hudens cellefornyelse og opretholde hudens naturlige fugtighed. Vitacreme B12 regenererer beskadigede hudceller, forårsaget af alder, sol, kulde og forurening. Cremen opretholder hudens naturlige fugtighed og forebygger tør hud. Den dæmper synligheden af nye og gamle ar, reducerer eksisterende rynker samt nedsætter synligheden af aldring af huden. Vitacreme B12 har en effektiv virkning og lindring ved forbrændinger, forårsaget af solen eller andet. Lindrer også sprukken og revnet hud. Cremen kan desuden hjælpe med at lindre gener fra astmaeksem, eksem og psoriasis, hvor det især viser sig, at vitamin B12 har en helt unik og gavnlig effekt.

 

Anvendelse:

Brug cremen hver morgen og aften. Rengør først ansigts- og hals området, og massér så cremen ind med små cirkulære bevægelser, indtil den er fuldstændig absorberet. For at opnå en mere intensiv virkning ved anti-ageing behandling, kan det anbefales at benytte Anti-Ageing Serum, som også er fra vitacreme B12.

 

Anti-Ageing Serum - med vitamin B12

Dette plejende serum indeholder mange værdifulde vitaminer, som hjælper med at reparere, regenerere og forbedre hudens fasthed. Det har en effektiv virkning på rynker og fine linjer, og hjælper med at udsætte hudens ældningstegn. Blot efter få gange ses et synlig resultat. Huden bliver som fornyet, blødere samt mere frisk og strålende. En yderst effektiv anti-ageing pleje.

 

Anvendelse:

Brug morgen og aften. Rens hals og ansigt omhyggeligt. Massér forsigtig serummet ind, til det er fuldstændig absorberet. Anvend den regenererende creme med vitamin B12, eller din sædvanlige dag- eller natcreme. Kan anvendes på alle tidspunkter på dagen, hvis man lige ønsker et boost. Velegnet til alle hudtyper.

 

Læs mere om Vitacreme B12 af :

læge og radiodoktoren Carsten Vagn-Hansen.