• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret
Produktpakke

Produktpakke 2

409,00 DKK 498,00 DKK

Vejl. udsalgspris 498,00 DKK


Produkter i pakken:
  • 1 x Regenererende creme med Aktiv Vitamin B12
  • 1 x Anti-Ageing Serum med Vitamin B12

Lagerstatus: Levering 1-2 hverdage - FRI FRAGT på alle ordrer

stk.

Vitacreme B12 – Regenerative Creme med Vitamin B12, 50 ml.

En yderst effektiv regenererende creme med Aktiv Vitamin B12 som passer til alle hudtyper. Cremen er utrolig effektiv på tør, solskoldet og beskadiget hud. Det aktive stof, vitamin B12 har en yderst gavnlig virkning på skadet hud og er med til at stimulere hudens cellefornyelse og opretholde hudens naturlige fugtighed. Vitacreme B12 regenererer beskadiget hudceller, forårsaget af alder, sol, kulde og forurening. Cremen opretholder hudens naturlige fugtighed og forebygger tør hud. Den dæmper synligheden af nye og gamle ar samt reducerer eksisterende rynker og nedsætter synligheden af aldring af huden. Vitacreme B12 har en effektiv virkning og lindring ved forbrændinger, forårsaget af solen eller andet. Lindre også sprukken og revnet hud. Cremen kan også hjælpe med at lindre gener fra astmaeksem, eksem og psoriasis, hvor det især viser sig, at vitaminet B12 har en helt unik og gavnlig effekt.

 

Anvendelse:

Hver morgen og aften, rengør ansigts og hals området og massere cremen med små cirkulære bevægelser, indtil den er fuldstændig absorberet. For at opnå en mere intensiv virkning ved anti -wrinkle behandling, kan det anbefales at benytte anti-wrinkle SERUM også fra vitacreme B12.

 

Anti-Ageing Serum - med vitamin B12

Denne plejende serum indeholder mange værdifulde vitaminer som hjælper med at reparere og regenerere og forbedre hudens fasthed. Den har en effektiv virkning på rynker og fine linjer og hjælper med at udsætte hudens ældningstegn. Blot efter få gange, ses et synlig resultat. Huden bliver som fornyet, blødere og mere frisk og strålende. En yderst effektiv anti-ageing pleje.

 

Anvendelse:

Morgen og aften, rens hals og ansigt omhyggeligt. Massér forsigtig serum ind til den er fuldstændig absorberet. Anvend derefter regenerativ ansigtscreme Vitamin B12, eller din sædvanlige dag eller natcreme. Kan anvendes på alle tidspunkter på dagen, hvis man lige ønsker et boost. Velegnet til alle hudtyper.

 

Læs mere om Vitacreme B12 af :

læge og radiodoktoren Carsten Vagn-Hansen.

Kunder der har købt dette produkt har også købt