• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret
Produktpakke

Produktpakke 2

409,00 DKK 498,00 DKK

Vejl. udsalgspris 498,00 DKK


Billede af Trustpilot score


Produkter i pakken:
  • 1 x Regenererende creme med Aktiv Vitamin B12
  • 1 x Anti-Ageing Serum med Vitamin B12

På Lager: Levering 1-2 hverdage - FRI FRAGT på alle ordrer

stk.

Produktpakke 2 er til dig, der ønsker en nem og effektiv anti-ageing rutine. 

Pakken er en af vores absolut mest populære, fordi du får vores regenererende creme samt vores anti-ageing serum til en god samlet pris.  

Kombinationen af netop de to produkter, gør det til en glimrende starter-pakke, hvis du ønsker at komme i gang med anti-ageing pleje – eller blot ønsker at skifte til vores effektive produktserie med vitamin B12.

Vitamin B12 er dog ikke det eneste, du får glæde af, når du benytter produktpakke 2. For udover de regenererende egenskaber, hvor B12-vitaminet hjælper med at genopbygge og styrke huden, så indeholder vores Anti-Ageing Serum den effektive hyaluronsyre. Netop denne ingrediens er vigtig, fordi det er et stof, vi mister med alderen. Derudover er det en fantastisk fugtbooster, som kan binde vand til sin vægt hele 1.000 gange. Serummet hjælper med at fylde rynker og fine linjer i huden, så de fremstår mindre synlige. Serummet indeholder desuden urten centella asiatica, som har vitamin A, B, C og D samt zink, magnesium, silica og selen i sig. Det giver urten gode antioxidante egenskaber, som beskytter mod stress og aldring. 

Serummet har desuden også indhold at mælkesyre, som virker eksfolierende og giver ansigtet glød. Dertil forkæles huden med allantoin, som foruden at tilføre fugt også beroliger din hud. 

    
Sådan bruger du pakken:

Brug pakken i sammenspil – både morgen og aften. 

Start med at påføre serummet på et renset ansigt. Serummet er koncentreret, og du kan derfor nøjes med et par dråber på fingerspidserne, som du bruger i hele ansigtet eller blot på områder såsom smilerynker og fine linjer ved øjnene. Masser serummet nænsomt ind og lad det trænge ind. 

Når serum er absorberet i huden, er det tid til at påføre den regenererende creme. Fordel den i hænderne og massér den ind i ansigtet med blide opadgående bevægelser.  

Husk, at hvis du mangler an god ansigtsrens, fås den regenererende creme og anti-age serummet også sammen med en god ansigtsrens i produktpakke 14, som indeholder vores Fresh & Clean rens.  
 

Indeholder: 

Regenererende creme med vitamin B12, 50 ml.
Anti-Ageing Serum med Vitamin B12, 30 ml.