• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret

Creme til sart og problemfyldt hud

Sart og problemfyldt hud en konstant udfordring for mange mennesker, som oplever dage med tør, rød, og irriteret hud. Derfor er det afgørende at forstå din hud bedre og finde den hudpleje, som kan imødekomme dine behov, hvis du er udfordret af sart og irriteret hud.

 

Mange oplever desværre, at det kan være vanskeligt at finde den helt rigtige creme, der passer lige præcis til din hud. Derfor har Vitacreme udviklet en række hudplejeprodukter, der er særligt velegnede til hudproblemer som udtørring og urenheder.

 

preload spinner

Hvad kendetegner sart og problemfyldt hud?

Sart hud kan beskrives som en hudtype, der reagerer stærkere på ydre stimuli end den gennemsnitlige hud. En sart hudtype kan være genetisk betinget, men den kan også skyldes eksterne miljøfaktorer eller bestemte hudtilstande.

 

Problemfyldt hud er derimod ofte genkendelig ved regelmæssige udbrud af bumser, udslæt eller andre lignende symptomer. Hormonelle forandringer, stress eller visse hudsygdomme kan være blandt årsagerne.

 

Hudpleje med ekstra vitamin

Når det kommer til sart og problemfyldt hud, kan det rette hudplejeprodukt være forskellen på vedvarende ubehag eller en sund og naturlig hud uden problemer. Der findes mange cremer, men Vitacreme har produkter med en helt særlig sammensætning og ikke mindst gavnlig effekt.

 

Det unikke ved Vitacremes produkter er indholdet af vitamin B12, der er kendt for sine gavnlige egenskaber, som kan være særligt effektive for sensitiv hud. 

 

Når du anvender den regenererende creme med aktiv vitamin B12, vil du opleve et resultat, hvor huden føles mere blød og smidig. Det skyldes den gennemtænkte sammensætning, som ikke kun fokuserer på at reparere, men også fugter huden dybdegående. Med regelmæssig anvendelse af en af vores cremer mod sart og problemfyldt hud, får du derfor ikke kun en mere smidig og blød hud, men også en renere og mere ensartet hudtone.

 

Hudplejeprodukter med mange egenskaber

Når du skal vælge dit hudplejeprodukt, er det afgørende, hvilket type hud du har. Vitacreme har derfor udviklet mange forskellige typer af cremer og hudplejeprodukter, som hver især er gavnlige til et bredt spektrum af hudproblemer.

 

Vitacremes regenererende creme - med eller uden duft er yderst effektiv til alle hudtyper, og kan anvendes til lindring af de fleste hudproblemer. Cremen reparerer, blødgør og hjælper huden med at forny sig, især efter skade eller irritation. Dette sker i kraft af indholdet af vitamin B12, som er kendt for sine egenskaber og evnen til at stimulere hudens naturlige reparationsproces. Desuden fremmer vitamin B12 kollagenproduktionen, som er essentiel for hudens elasticitet og fasthed. Med regelmæssig brug kan denne creme derfor hjælpe med at styrke hudbarrieren og reducere tegn på aldring, samtidig med at den tilfører den nødvendige fugt og næring til at bekæmpe sart og problemfyldt hud.

 

Døjer du med meget tørre hænder kan vores bioregenererende håndcreme være produktet, der giver dig bløde og smidige hænder igen. Denne creme er særligt velegnet, hvis dine hænder f.eks. er ødelagt af brug af kraftig sæbe eller afspritningsmidler. 

 

Et hudplejeprodukt, der kan være særdeles gavnligt til pleje af huden, er Vitacremes bodymilk med vitamin B12. Denne creme er meget velegnet til at tilføre og bevare hudens fugtighed. Cremen indeholder både hyaluronsyre, der hjælper med at holde huden blød, smidig og hydreret - og naturligvis også vitamin B12, som er et vigtigt næringsstof for huden, da det er med til at stimulere cellefornyelsen.