• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret

Fugtighedscreme til ansigt og krop

God fugtighedscreme er afgørende for en sund og velplejet hud – også din.

På denne side finder du god fugtighedscreme til ansigtet og kroppen. Fælles for produkterne er, at de er beriget med nærende ingredienser og naturligvis vitamin B12, som spiller en aktiv rolle i hudens genopbyggelsesproces. Det sikrer dig en effektiv hudpleje med blødgørende egenskaber og anti-ageing effekt. Produkterne passer til alle hudtyper.
 

preload spinner

Vitacreme er helt sikkert en af de allerbedste
Har prøvet mange forskellige cremer i mit liv. Vitacreme er helt sikkert en af de allerbedste, jeg har prøvet. Har købt den uden parfume, da jeg har sart hud. Den er fremragende og efterlader huden gennemfugtet og meget blød.

Mette

Fugtet og fuld af glød
Verdens bedste cremer, som har forvandlet min hud i ansigtet fra næsten skorpet og tør til balanceret, fugtet og fuld af glød.

Lilian

God fugtighedscreme holder huden sund

En god fugtighedscreme hjælper med at beskytte huden og holde den sund. Huden er kroppens største organ, og den har brug for fugt og pleje for at holde sig smidig og ung at se på. Af samme årsag er fugtgivende creme med nærende indhold en vigtig del af din daglige hudplejerutine.

Overordnet set er en god fugtgivende creme vigtig, fordi den:

  • Fugter og beskytter: Cremen modvirker fordampning af vand fra hudens overflade og tilfører ny fugt. Fugtighedscreme beskytter dermed huden mod at blive tør, irriteret, svækket og udsat for samme grad af miljøpåvirkninger.
  • Plejer: Når du anvender en god fugtighedscreme, bliver huden mere blød, smidig og sund at se på.
  • Holder huden ’ung’: Ingen creme kan stoppe tiden, men det er muligt at ældes mere yndefuldt og med en flottere hud, hvor tegn på rynker og fine linjer i huden er reduceret.

Brug især fugtgivende creme om vinteren – men også sommer

Tør hud er en udfordring, mange døjer med. Særligt om vinteren.    
Flere kombinationer påvirker huden i de kolde sæsoner. Blandt andet ydre påvirkninger som kulde og vind, lavere luftfugtighed samt det faktum, at vi veksler meget mellem at opholde os inde og ude. Sidstnævnte resulterer i temperaturudsving, som gør det sværere for huden at opretholde et normalt fugtniveau.

Når huden bliver meget tør, kan den blive skællende, irriteret og kløende – muligvis med følelsen af, at huden ”strammer”. Dertil kan der forekomme rødme. Alt dette kan modvirkes med fugtighedscreme, som holder huden sund og kosmetisk pæn.

Cremen virker ved at fugte og danne en overflade på huden, så vandet ikke fordamper og udtørrer huden i samme omfang.

Bemærk, at selvom huden har mest behov for fugtighedscreme til tør hud om vinteren, så er der også behov i sommerens varme. Årsagen er, at ved sol, badning og vindholdigt vejr udtørres huden også. Husk desuden at anvende solbeskyttelse.  

Husk fugtighedscreme til ansigtet OG kroppen

Du bør bruge fugtighedscreme til ansigtet og kroppen.

Da ansigtet ikke er beskyttet af tøj, er det særligt udsat for sol, kulde, vejr og vind.  Vi anbefaler især vores regenererende creme, fordi du her får en god fugtighedscreme til ansigtet, som har utrolig god effekt på både tør og skadet hud – ligesom den har anti-ageing egenskaber.

Som fugtighedscreme til kroppen - og hudens større overflader på arme, ben etc. - anbefaler vi at bruge vores Body Milk, som er tilgængelig både med og uden duft.

Creme med klinisk dokumenteret effekt

Når du anvender Vitacremes regenererende creme til fugtgivende pleje, er der tale om en fugtighedscreme med klinisk dokumenteret effekt. Den både genopretter, og bibeholder, hudens naturlige fugtighed. Det kliniske studie påpegede væsentlig reduktion af rynker og fine linjer, betydelig forbedring af hudens elasticitet samt en markant forbedring ved tilfælde af tør hud.

Årsagen til cremernes generelle effekt findes blandt andet i B12-vitaminet, som går igen i alle Vitacreme produkter. Vitamin B12 har en regenererende effekt på huden. Derfor er vores produkter velegnede til alle hudtyper – og god mod flere problematikker som f.eks. tør hud, moden hud samt akne og uren hud.      

Ofte stillede spørgsmål

En god fugtighedscreme giver huden flere fordele ved at hydrere og modvirke tørhed, styrke hudens barriere, give flottere tekstur samt forsinke aldringsprocessen med rynker og fine linjer (anti-ageing effekt).

Hvis din hud er tør, kan den blive svækket, skællende, irriteret, rød og klø. Desuden er det ikke kosmetisk pænt. 

Brug en fugtgivende creme til at hydrere huden, styrke hudbarrieren og forhindre vandfordampning. Det holder huden sund og smidig.

Du bør anvende fugtighedscreme året rundt. Men vær særlig opmærksom på at huske det i vinterens og efterårets kolde perioder. Her er luftfugtigheden lav samtidig med at kulde og blæst virker udtørrende på huden.

Det kan virke indlysende, at fugtighedscreme naturligvis bare skal smøres på. Men husk, at hudplejeprodukter ideelt set bør smøres på en renset hud. Du kan derfor med fordel anvende hudplejeprodukter og creme på ren hud for at opnå optimal effekt.

Der er overordnet set kun en lille forskel på fugtighedscremer til mænd og kvinder, selvom mænds hud er tykkere og grovere i sin tekstur. 

Vitacreme kan derfor anvendes til både mænd og kvinder.

Nogle fugtighedscremer er markedsført til brug henholdsvis dag og nat. Hudens behov skifter dog ikke pludseligt, blot fordi klokkeslættet gør. 

Vitacremes produkter er til brug både morgen og aften. I perioder med høj sol og UV anbefaler vi dog, at du benytter en dagcreme med solfaktor i dagtimerne.