• Levering 1-2 hverdage
 • Fri fragt på alle ordre
 • Fuld returret

Vitacreme B12 har en Klinisk dokumenteret effekt

Forskning og farmaceutiske undersøgelser har fastslået at Vitamin B12, sammen med et aktivt hjælpestof, der tillader Vitamin B12 langsomt at trænge ind gennem epidermis til dermis, er en fremragende vævs regenerator. Denne særlige kombination gør det muligt for Vitamin B12 at trænge så dybt ind som til Epidermal/Dermal krydset, som understøtter epidermis. Vand som ingrediens er nødvendig for at skabe ny dynamik i de øvre lag af huden.

 

 • Vitacreme B12’s fordele er særlig mærkbar på tør eller moden hud, der har fået for meget sol, kulde og vind gennem tiden
 • Vitacreme B12 fungerer som co enzym for normal DNA syntese
 • Vitacreme B12 fremmer kulhydrat metabolisme og proteinsyntesen i huden
 • Vitacreme B12 fremmer vækst, celleterapi og blod-celle udvikling
 • Vitacreme B12 fremmer produktionen af nerve celler
 • Vitacreme B12 sørger for vedligeholdelse af de normale funktioner i nervesystemet. 

 

Hvad er vitamin B12? 

Vitamin B12 er også kendt som cyanocobalamin eller cobalamin som er nødvendig for produktionen af røde blodceller og nervernes nydannelse.

 

Hvad er Vitacreme B12? 

Vitacreme B12 er den første kosmetiske creme, som indeholder vitamin B12. Med sin dybe indtrængen formår Vitacreme B12 at hjælpe og regenerere, give næring og blødgøre dit hudvæv. Vitacreme B12 er fremstillet på baggrund af kosmetisk teknologi på et anerkendt schweizisk laboratorium i Lausanne. Resultatet er mere end 20 års farmakologiske og kliniske forsøg, der nyder godt af referencer og anbefalinger fra kendte og neutrale eksperter på europæisk plan. Vitacreme B12 afprøves og kontrolleres løbende af det schweiziske Vitamin Institut i Lausanne.

 

Vitacreme B12 trænger ind i Epidermal/Dermal krydset og takket være det aktive Vitamin B12 begunstiger den dannelsen af elastin og kollagen fibre.

 

Vitacreme B12 er resultatet af mere end 20 års farmakologiske og kliniske forsøg og nyder samtidig godt af henvisninger og anbefalinger fra velkendte og neutrale eksperter på det europæiske marked. Vitacreme B12 er naturligvis godkendt og registreret hos den schweiziske sundhedsstyrelse. Vitacreme B12 er endnu et schweizisk produkt, som er på forkant med kosmetisk teknologi. Vitacreme B12 forstærker hudens beskyttende kutan film og øger hudens naturlige forsvar med intensiv fugtighedscreme og beskyttelsesaflejringer i hudlagene. Vitacreme B12 beskytter huden, når den udsættes for eksterne aggressioner, såsom iskold luft eller høj varme.

 

Klinisk Studie

Der er lavet flere kliniske undersøgelser med test personer inden for 3 kategorier, hvor nogle brugte Vitacreme B12 og andre et placebo produkt.

 

 1. Rynker og fine linjer:
  Der viste sig en væsentlig tydelig reduktion af rynker og fine linjer ved dem som havde anvendt Vitacreme B12 i forhold til dem som havde brugt placeboprodukter eller på ubehandlede områder.

 

 1. Elasticitet:
  Hudens elasticitet blev betydelig forbedret ved brug af Vitacreme B12 i forhold til placebo og ubehandlede områder.

 

 1. Tørhed:
  Tørhed i huden blev korrigeret meget markant ved brug af Vitacreme B12, frem for placebo og ubehandlede områder.

 

Konklusionen på undersøgelsen viser at Vitacreme B12 virkelig er et aktiv for huden. Cremen har mange gode regenererende egenskaber, genskaber hudens naturlige fugtbalance, forebygger hudens naturlige ældningstegn, såsom rynker og fine linjer og styrker elasticiteten i huden.