• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret

Renseprodukter - ansigtsrens

Regelmæssig og grundig ansigtsrens er afgørende for din hudplejerutine. Gode renseprodukter fjerner dagens skidt og snavs, renser for døde hudceller og efterlader huden ren og frisk. Sagt med andre ord: Sund hud starter med gode renserutiner og effektive produkter.

Husk at renseprodukter bør anvendes både morgen og aften – og at du får mere effekt fra dine hudplejeprodukter, når du påfører dem en helt ren hud. Det tager kun et par minutter og gør en forskel.

 

preload spinner

Lækre veganske renseprodukter til ansigtet

Din hud går meget igennem i løbet af dagen. Det er derfor meget almindeligt, at din hud opsamler en blanding af snavs, olie og døde hudceller igennem dagen, hvilket kan tilstoppe porerne og føre til hudproblemer, som blandt andet akne, hudorme og en trist hudtone.

Af samme årsag er daglig ansigtsrens en vigtig del af en god hudplejerutine. Ansigtsrensen er med til at fjerne døde hudceller, overskydende talg og reducere urenheder. Samtidig er den med til at styrke hudens forsvar og opretholde dens naturlige balance.

Bruger du udelukkende vand til at rense ansigtet, er det desværre ikke nok. Ligesom du heller ikke ville nøjes med blot at skylle håret, hvis det var snavset?  
At rense ansigtet i udelukkende varmt vand kan derudover også udtørre huden. Vi anbefaler derfor at for det første bruge lunkent vand, men også anvende renseprodukter med nærende ingredienser. Det kræver nemlig gode produkter til din ansigtsrens, hvis du effektivt skal fjerne skidt og snavs samt eventuelle makeuprester – og samtidig styrke huden og holde den sund.

Hos Vitacreme finder du renseprodukter, som passer til alle hudtyper. Dermed er du sikret et velegnet renseprodukt, uanset om du har tendens til tør hud, fedtet hud eller en kombination. 

Ansigtsrens gør dine hudplejeprodukter mere effektive

Der er mange gode grunde til at tage sig tid til sin daglige ansigtsrens. Udover at holde din hud sundere, er det med til at modvirke for hurtig ældning af huden. Men der er endnu en god grund til at prioritere at rense ansigtet: Det sikrer nemlig også en mere effektiv optagelse af de plejende ingredienser, som du får fra brugen af efterfølgende hudplejeprodukter. Det betyder, du får optimal effekt fra din ansigtscreme, serum etc. som du påfører efter rens.  

Husk i den forbindelse, at du ikke kun skal rense ansigtet om aftenen, men også om morgenen. På den måde sikrer du, at sved, talg og døde hudceller fra natten renses af, så huden er klar til den nye dag.

Rens dit ansigt med de rette produkter

Valget af renseprodukter afhænger af din hud. Hos Vitacreme har vi produkter, der passer til alle hudtyper og hudplejerutiner. Det gør det nemt at finde renseprodukter til ansigtet, hvor du får effekt i dybden, uden at de udtørrer huden.

I sortimentet finder du både forfriskende ansigtsvask til daglig brug (morgen og aften), rensemælk og skin tonic til at fjerne makeuprester samt ansigtsmaske og eksfolierende skrub.

Mangler du viden om ansigtsrens og hudpleje? Så læs mere om den gode renserutine her.  

Ofte stillede spørgsmål

En ansigtsrens renser huden i dit ansigt fri for sved, overskydende talg, snavs, døde hudceller, bakterier og forurening samt evt. makeup. Renseprodukterne er med til at opretholde hudens balance og styrke dens forsvar. Det er vigtigt, hvis du ønsker at holde din hud ren og velplejet, ligesom det kan være med til at udsætte aldringstegn.

Det er vigtigt at rense huden fri for urenheder efter en lang dag, hvor den har været udsat for miljøforurening, sved, bakterier, makeup etc. Det holder den både flottere og sundere. Men det er ikke kun om aftenen, at huden har brug for at blive renset. Når du vågner om morgenen, har huden også været i kontakt med sved, bakterier, døde hudceller m.m. i løbet af natten. Derfor skal den også renses hver morgen.

Det er ikke tilstrækkeligt at vaske ansigtet med vand, fordi det ikke renser dit ansigt grundigt nok. Desuden kan vandet udtørre din hud, hvis det er for varmt. Du bør derfor vaske ansigtet med renseprodukter og kun i lunkent vand.

Mange sæber er kraftige og har en pH-værdi, som vil være for hård ved huden i ansigtet. Almindelig kropssæbe eller shampoo kan derfor skabe ubalance i din hud og forårsage hudproblemer. Renseprodukter til ansigtet er derimod typisk formuleret til at også sikre dit ansigt fugtpleje.

Når du har renset dit ansigt, bør du bruge hudplejeprodukter, som nærer og fugter ansigtet. Det giver især god mening, fordi huden er ekstra klar til at optage creme, serum etc., når den lige er blevet renset.