• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret
Produktpakke

Produktpakke 6

569,00 kr. 737,00 kr.

Vejl. udsalgspris 737,00 kr.


Billede af Trustpilot score


Produkter i pakken:
  • 1 x Regenerating Mask
  • 1 x Regenererende creme
  • 1 x Exfoliating Creme


stk.

Produktpakke 6 sikrer dig en grundig og dybdegående rensning af huden samt creme til efterfølgende fugt og næring. 

Pakken indeholder to effektive renseprodukter i form af Exfoliationg creme og Regenerating Mask, der begge er velegnede til hudpleje såvel som udfordringer med akne og uren hud. Pakkens sidste produkt er den regenererende creme, som tilfører fugt og holder huden sund.

 

Exfoliating creme er en mild ansigtsskrub, der indeholder fine jojoba perler, som er små korn, der giver en eksfolierende effekt. Ansigtsskrubben passer til alle hudtyper og giver en mild rensning af det øverste lag i huden, samtidig med at den også hydrerer. Den milde peeling gør, at døde hudceller og urenheder bliver fjernet, hvilket stimulerer cellefornyelsen og frembringer en glattere hud med smuk glød. Der er naturligvis også vitamin B12 i den eksfolierende creme, hvilket hjælper huden med fugt og har opstrammende effekt. 

Pakkens andet renseprodukt er Regenerating Mask. Denne ansigtsmaske virker med tredobbelt effekt, fordi den både renser, hydrerer og regenererer. Masken renser ved at fjerne døde hudceller og giftstoffer fra dagligdagen, hydrerer ved at styrke hudens naturlige fugtniveau og beskyttelsesbarriere, mens den regenererende effekt kommer fra blandt andet koffein, vitamin B12 og B3, som er med til at forbedre mikrocirkulationen og stimulere huden. 

Bemærk at brugen af den eksfolierende creme og ansigtsmasken også giver den fordel, at din hud bliver bedre klar til at optage den regenererende creme, som også er med i pakken – og som foruden anti-ageing egenskaber giver huden fugt og næring. Det sikrer ideel pleje efter renseprodukterne, lige så vel som en forbedret sundhed og elasticitet i huden.  

 

Sådan bruger du pakken:

Brugen af renseprodukterne i denne pakke bør afvejes ud fra din hudtype.

•    Ved almindelig hud til let tilfælde af uren hud: 1- 2 gange i ugen. 
•    Ved middel tilfælde af uren hud: 2- 3 i ugen.
•    Ved svært tilfælde af uren hud: 3- 4 gange i ugen. 

Brug gerne Exfoliating Creme og Regenerating Mask på de samme dage. Start med at komme vand på ansigtet, hvorefter du fordeler en smule af den eksfolierende creme imellem hænderne. Massér nu nænsomt ansigtet med små cirkulære bevægelser i få minutter. Skyl godt efter med lunkent vand og dup ansigtet efter med et håndklæde. 

Brug herefter ansigtsmasken. Fordel et jævnt dækkende lag på ansigtet, men undlad området omkring øjnene, og lad den virke i 10-15 min. Herefter skyller du ansigtsmasken af med lunkent vand. 

Slut af med af bruge den regenererende creme, som du masserer ind på ansigt- og halsområdet med små cirkulære bevægelser, indtil cremen er fuldstændig absorberet.

Du bør kun anvende renserutinen en gang per dag, det antal dage ugentligt, som matcher dit behov. Rens fortrinsvis ansigtet om aftenen, så du får renset ansigtet helt fra dagens strabadser, inden du påfører creme.

Vi anbefaler, at du vasker ansigtet med Fresh & Clean ansigtsrens alle dage, hvor du ikke bruger Exfoliating Creme og Regemerating Mask – og hver morgen alle ugens dage, så dit ansigt renses både morgen og aften. Brug altid den regenererende creme efter at have renset ansigtet. 

 

Indeholder:

Regenerating Mask med Vitamin B12, 100 ml.
Regenererende creme med Aktiv Vitamin B12, 50 ml.
Exfoliating Creme med Vitamin B12, 100 ml.