• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret

Body Milk

Stykpris v/ 1 stk. 249,00 kr.

Stykpris v/ 2 stk. 224,10 kr. 249,00 kr. Stykpris v/ 3 stk. 199,20 kr. 249,00 kr.

Vejl. udsalgspris 249,00 kr.


   

 

 


Fremragende +4.500 anmeldelser 


stk.

Body Milk med Vitamin B12, 200 ml.

Body Milk med vitamin B12 sikrer den optimale pleje af huden. Her får du glæde af B12 vitaminets anti-ageing faktor samt nøje udvalgte, nærende og regenererende ingredienser, der sørger for at bevare hudens fugtighed og bibeholde den ungdommelige glød. 
 
Vores Body Milk indeholder den populære hyaluronsyre, som er et naturligt stof, vi alle er født med, men som vi mister mere af med alderen. Hyaluron kan binde vand 1.000 gange til sin egen vægt, hvilket gør det til en fremragende fugtbooster.  Det bidrager derfor særdeles godt til hudens fugtniveau og elasticitet.
 
Din hud får også glæde af indholdet fra salicylsyre, som kan udvindes fra pilebark og har en peelende virkning, fordi den kan løsne de døde hudceller. På den måde opnår du en mild eksfolierende effekt, hvor det overskydende hudlag fjernes og de tilstoppede porer får luft igen. Det giver huden en fornyet friskhed og glød. 
 
Sammen med B12 vitaminet, og den både hudlindrende og blødgørende allantoin, bliver din hud forkælet med anti-ageing og stærkt fugtgivende egenskaber. Formularen giver et resultat, som både opstrammer og forbedrer hudens elasticitet samt blødhed. 
 
Body Milk med vitamin B12 er ideel til brug efter at have været ude under solen, efter at have været ude i kold og tør luft eller til brug efter bad.

Den har en klinisk dokumenteret effekt på tør hud. Cremen er plejende og nærende, og resultatet kan både ses og mærkes allerede kort tid efter på påførelsen.

Bruges morgen og aften efter bad eller efter behov. Masseres på huden med opadgående bevægelser. Den lette konsistens gør den nem at smøre ud, hvorefter den bliver hurtig absorberet.

 

-10% ved køb af 2 valgfrie produkter
-20% ved køb af 3 valgfrie produkter eller flere

Rabatten gælder alle enkeltprodukterne i webshoppen, dog ikke produktpakkerne eller ved køb af gavekort.

  • Få fri fragt, hvis du vælger levering til pakkeshop 
  • Få fri hjemmelevering ved køb på over kr. 499,- kr. 
  • Vi leverer alle pakker med GLS
  • Leveringstiden er blot 1-2 hverdage
  • Hverdagsbestillinger inden kl. 11.30 sendes samme dag