• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret

Cobalamin

Børn har også gavn af hudpleje. Ikke blot fordi, at deres hud er tyndere og mere sart, men også fordi de tilbringer mange timer under åben himmel – i varme såvel som kulde. En god creme til børn bør naturligvis være mild og parfumefri. Det er netop, hvad du får med vores Cobalamin, der fungerer til hele kroppen og som ansigtscreme til børn og unge.

 

preload spinner

Hudpleje til børn skal også tages seriøst

Huden er kroppens største organ – også hos børn. Og huden er mere end bare til pynt. Den har mange vigtige funktioner, som at hjælpe dit barn med at holde varmen, bevare væskebalancen og beskytte mod udefrakommende bakterier, virus m.m. Samtidig er huden også et sanseorgan, der registrerer tryk og berøring (kilde: sundhed.dk).

Huden hos babyer og børn er dog ikke helt som voksnes. Den er tyndere og derfor også lettere påvirkelig over for kemikalier, parfume og tilsætningsstoffer. Der er derfor heller intet overraskende i, at mange børn oplever at få hududfordringer som tør hud, men også f.eks. udslæt eller børneeksem.

Tør hud hos børn er almindeligt, da den tyndere hud lettere taber fugt. Det kan desværre også betyde, at der opstår sprækker, som bakterier kan komme i kontakt med. Det betyder naturligvis også, at du bør genopbygge den tørre og skadede barriere med en god creme til tør hud hos børn, så barnet bedre undgår gener fra hudirritationer. Det er særligt gældende vinter og efterår, hvor kulden giver øget risiko for tør, rød og irriteret hud.  

Husk, at netop det, at børns hud er tyndere og mere sart i forhold til indholdsstoffer, bør være en del af dine overvejelser, når du udvælger en fugtighedscreme til børn.

Cobalamin krops- og ansigtscreme til børn

Cobalamin creme er en skånsom og effektiv løsning til dig, der vil have en god krops- og ansigtscreme til børn.

Cobalamin er en god creme til børn, fordi den er:

•    Danskproduceret   
•    Parfumefri  
•    100% Vegansk

Den er ikke bare skånsom og egnet til sensitiv hud, men også effektiv, fordi den afhjælper problemer med tør hud og kan styrke hudens forsvar – blandt andet ved at tilføre B12-vitamin til huden.  

B12-vitaminet giver cremen en regenererende effekt, der hjælper huden med at opretholde dens naturlige fugtighed, så huden bliver blød og smidig. En creme med B12-vitamin kan have en gavnlig effekt på hudtyper, der har tendens til at blive tør og har brug for mere fugtighed.

Bemærk, at B12-vitaminets naturlige farve er mørkerød, og derfor er det helt naturligt, at Cobalamin cremen har en lyserød kulør derfra. Der er altså ikke tilføjet nogen form for farvestoffer, men tale om en naturlig komponent i cremen.

Find din fugtighedscreme til børn her

Som nævnt er hudpleje til børn vigtigt. Med Cobalamin får du naturlig og 100% vegansk hudpleje, der er formuleret og udviklet i Danmark – perfekt til vores omskiftelige vejr og klima.

De naturlige ingredienser i vores Cobalamin creme betyder desuden, at cremen kan bruges af både børn og voksne, og på hele kroppen - på ansigtet, hænderne etc.

Cremen er lettere fed og dækkende, men absorberes nemt i huden.  Bestil din fugtighedscreme til børn på denne side og få gratis forsendelse til nærmeste pakkeshop.

Ofte stillede spørgsmål 

Cobalamin creme er fugtighedscreme med vitamin B12. Cremen er 100% vegansk og parfumefri, velegnet til børn såvel som voksne med sensitiv eller sart hud. Cobalamin fungerer som creme til ansigtet såvel som kroppens øvrige områder.

Vitacreme B12 er den første kosmetiske creme, som indeholder vitamin B12. Cremen er et schweizisk kvalitetsprodukt, som er resultatet af mere end 20 års farmakologiske og kliniske forsøg. Cobalamin er er ligeledes en creme beriget med vitamin B12. Denne creme er udviklet i Danmark og bygger på Vitacremes stærke fundament, men med højere fokus på børn samt personer med sensitiv hud.

Cobalamin er det samme som B12-vitamin. Mærket Cobalamin kan derfor direkte oversættes til B12-vitamin, eftersom cremerne er beriget med det gavnlige vitamin.

Nej, Cobalamin er ikke en børneeksem creme eller et lægemiddel. Cobalamin er en fugtighedscreme, som kan anvendes supplerende til visse hudlidelse. Ved eksem o.l. med behov for receptpligtig creme anbefaler vi altid at konsultere din egen læge.

Der findes flere hverdagspraktiske råd, hvis du ønsker at minimere risikoen for tør hud hos dit barn. 

-Undgå for lange, varme bade: Hold badet tempereret og kortere. 

-Brug ikke for kraftig sæbe: Find et pH-egnet produkt uden parfume. 

-Brug en god fugtighedscreme til børn efter bad: Kom cremen på efter barnet er tørret. 

-Brug creme til børn ved ophold i koldt eller blæsende vejr: Smør særligt områder, der ikke er dækket af tøj – herunder ansigtet.