• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret

Shampoo og ansigtsvask

På denne side finder du vores hårserum, vitamin B12 shampoo og Fresh & Clean ansigtsvask. Vores Regenererende Shampoo og Vita Perfect Hårserum er begge udviklet med det formål at bremse hårtabet og stimulere ny hårvækst, mens ansigtsrensen gør det let at rense ansigtet morgen og aften forud for hudpleje med serum og creme.

 

preload spinner

Hårserum og vitamin B12 shampoo

Med Vitacremes hårplejeprodukter får du en plejende formel, som er fugtgivende til hovedbunden, bremser hårtab og fremmer ny hårvækst.

Vores regenererende B12 shampoo er udviklet med henblik på ikke bare at vaske håret helt rent, men samtidig tilføre det blandt andet naturlige olier, B12-vitamin, koffein, zink, rosmarin og havtorn. Formlen gør, at du opnår et stærkere, blødere og mere skinnende hår. Desuden indeholder shampooen også vitamin B3 og B5, som foruden en helende effekt også modvirker kløe i hovedbunden.

Shampooen er let at massere ind i håret og efterlader det med en ren følelse samt med næringsstoffer, der  stimulerer hårets vækst, styrke og volumen.

 

Vita Perfect Hårserum er udviklet specifikt for at fremme ny hårvækst og bremse hårtab. Hårserummets regenererende formel aktiverer og stimulerer mikrocirkulationen i hovedbunden, så den øgede stimulering af blodcirkulation giver et stærkere hår med færre brud. Serummet indeholder ingredienser som koffein, zink, havtorn, rosmarin, basilikum olie, escin fra hestekastanjefrø samt B3, B5 og naturligvis B12-vitamin.

Ingredienserne forbedrer hårets struktur og reparerer de beskadigede hårstrå, ligesom hårvæksten accelereres. Dit hår vil desuden ikke blot blive stærkere, men også få en bedre glans.

Bemærk at du finder både den Regenererende Shampoo med B12 samt Vita Perfect Hårserum samlet i vores produktpakke 13.

 

Kategoriens ansigtsvask udgøres af Fresh & Clean ansigtsvask, som er en sæbelignende gel til dybdegående og mild rensning af huden. Ansigtsvasken gør sig perfekt stående i brusenichen eller nær vasken, så du kan starte og slutte dagen med at rense ansigtet fri for urenheder, hvortil produktet har kraftige antibakterielle og anti-mikrobielle virkninger.

I Fresh & Clean finder du ikke bare B12-vitaminet, men også essentiel olie fra grapefrugt, som modvirker akne, samt mynte, som giver en øget friskhed.