• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret

PHARMA Cobalamin vitamin B12 creme, regenererende 100ml.

Stykpris v/ 1 stk. 279,00 DKK

Stykpris v/ 2 stk. 251,10 DKK 279,00 DKK Stykpris v/ 3 stk. 223,20 DKK 279,00 DKK

Vejl. udsalgspris 279,00 DKK


100 ml.

Billede af Trustpilot score


På Lager: Levering 1-2 hverdage - FRI FRAGT på alle ordrer
stk.

Om Pharma Cobalamin

PHARMA Cobalamin med vitamin B12 er yderst effektiv fugtighedscreme, der er særligt egnet til sensitiv hud. Derfor kan cremen hjælpe med at lindre eksem- og problemhud. Cremen er et fugtplejemiddel, som lindrer den tørre eller eksemramte hud, hvortil B12 vitaminet styrker hudens forsvar.

Den regenererende creme påføres direkte på de udsatte områder, hvor den absorberes, blødgør og bidrager med naturlig fugtighed. Resultatet bliver færre irritationer fra tør, rød eller skadet hud – samt mindre trang til at kradse.

PHARMA Cobalamin er danskproduceret og 100 % vegansk – naturligvis helt fri for parfume og farvestoffer. Cremen kan bruges på hele kroppen af både børn og voksne, som ønsker afgørende fugtpleje mod kronisk eller kløende eksem.
NB! Bemærk at cremen er lyserød i sin farve, hvilket ikke skyldes tilsætning af farvestoffer, men lyserød er B12 vitaminets naturlige farve.  

En creme særligt til sensitiv hud og til lindring af eksem- og problemhud

Problemer med huden, herunder eksem, er ganske almindeligt. Også selv hvis det ikke føles sådan. Hvert år rammes cirka 10% af danskerne med eksem alene på hænderne, mens 15-20% af alle børn og unge har børneeksem i lettere eller sværere grad (kilde: Apoteket.dk).

Hudproblemer med eksem og kløe giver ikke kun synlige fysiske irritationer, men kan føre til bekymringer over, hvad andre tænker. Samtidig oplever personer med eksem og kløe ofte søvnproblemer som følge af deres ubehag.

PHARMA Cobalamin med vitamin B12 er en regenererende creme, som er udviklet netop til sensitiv hud og til lindring af eksem og problemhud. Cremen er fed og dækkende, hvilket er af stor betydning ved netop eksemhud. Samtidig indeholder den B12 vitamin, som har en fremragende – og klinisk dokumenteret - effekt mod kløende tør hud og eksem.

Når du smører B12 vitaminet direkte på huden via cremen, sikrer du samtidig en høj koncentration af vitaminet netop på de udsatte områder. Det kan være en fordel, fordi vi udskiller vitaminet fra kroppens fødekilder hurtigere, hvilket forhindrer det i at nå lige så effektivt ud i huden.

PHARMA Cobalamin er for hele familien - 100% vegansk og danskproduceret!

PHARMA Cobalamin creme med vitamin B12 er et dansk og 100% vegansk udviklet produkt - naturligvis produceret helt uden brug af hverken parfume eller farvestoffer.

Hvis du døjer med eksem- eller problemhud, bør du undgå cremer med parfume og unødvendige farve- og tilsætningsstoffer. Årsagen er, at eksem ofte er et udtryk for intolerance, og brugen af uhensigtsmæssige produkter meget vel kan forværre tilstanden.

Brug derfor en fugtgivende creme som PHARMA Cobalamin regenererende creme med vitamin B12, som påføres let og styrker hudens funktion.