• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret

Parfumefri Hudpleje

For mange er det vigtigt at kunne vælge parfumefri hudpleje. Årsagen kan være allergi, sensitiv hud eller blot en præference. Vitacreme tilbyder derfor hudplejeprodukter uden parfume. De passer til alle hudtyper og er 100% veganske. 

 

preload spinner

Hudplejeprodukter uden parfume og dufte

Der kan være flere grunde til at foretrække parfumefri produkter. Måske har du en sart hud eller lider af parfumeallergi? Måske leder du efter et produkt til et yngre barn eller måske er du gravid og forsøger at undgå dufttilsætninger? Det kan naturligvis også være, at du ganske enkelt bare foretrækker dine produkter helt fri for duft.

Selvom Vitacremes produkter med duft stammer fra naturlige planteekstrakter – og altså ikke syntetiske parfumemidler – trives nogen bedst med at have valget selv. Derfor finder du også parfumefri hudpleje i vores sortiment, hvor produkterne ikke bare er uden dufte, men også er veganske.

Det parfumefri valg kan være særlig vigtigt for dig, der har øget risiko for at udvikle parfumeallergi. Her kan du med fordel bruge hudplejeprodukter uden parfume, især fordi cremer og serum er produkter, der skal forblive på huden og trænge ind. Det vil sige såkaldte ’leave on’-produkter, hvorimod f.eks. shampoo og mange renseprodukter vaskes af og derfor kendetegnes som ”rinse off”-produkter.  

Udviklet med samme gode effekt

Du vil selvfølgelig gerne have effektive plejeprodukter til din hud – også selvom din hud måtte være mere sart.

Vitacremes hudplejeprodukter uden parfume er naturligvis udviklet, så de har samme gode effekt som produkterne med duft. Du går med andre ord ikke på kompromis med produkternes evne til at fugte, opstramme etc. blot fordi produktet også egner sig til sart hud.

Alle vores produkter indeholder nærende ingredienser og vitaminer til huden – herunder B12-vitaminet, som går igen på tværs af sortimentet grundet dets regenererende egenskaber.

Passer til alle hudtyper

I denne kategori finder du parfumefri hudpleje til alle hudtyper. Det betyder, at selvom du overvejende har tør, fedtet, sart eller sensitiv hud, så passer produkterne også til dig.

Bemærk desuden, at du på denne side også finder vores produktpakker med blandt andet parfumefri creme, serum og body milk. Når du bestiller en produktpakke, opnår du en god rabat sammenlignet med at købe produkterne enkeltvis.