• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret

Cobalamin vitamin B12 creme, regenererende 100ml.

Stykpris v/ 1 stk. 279,00 DKK

Stykpris v/ 2 stk. 251,10 DKK 279,00 DKK Stykpris v/ 3 stk. 223,20 DKK 279,00 DKK

Vejl. udsalgspris 279,00 DKK


100 ml.

Billede af Trustpilot score


På Lager: Levering 1-2 hverdage - FRI FRAGT på alle ordrer
stk.

Om Cobalamin cremen

Cobalamin vitamin B12 er en effektiv fugtighedscreme, der er særligt egnet til sensitiv hud. Cremen kan afhjælpe tør hud, hvortil B12 vitaminet styrker hudens forsvar.

Den regenererende creme påføres direkte på de udsatte områder, hvor den absorberes, blødgør og bidrager med naturlig fugtighed. Resultatet bliver derfor en sundere og blødere hud, der fremstår med mere glød.
 
Cobalamin cremen er danskproduceret og 100 % vegansk – naturligvis helt fri for parfume og farvestoffer. Cremen kan bruges på hele kroppen af både børn og voksne, som ønsker fugtpleje til huden.
 
NB! Bemærk venligst, at cremen er lyserød i sin farve. Dette skyldes ikke tilsætning af farvestoffer, men stammer fra B12 vitaminets naturlige mørkerøde farve.  

 

Cobalamin er for hele familien - 100% vegansk og danskproduceret

Cobalamin creme med vitamin B12 er et dansk og 100% vegansk udviklet produkt, naturligvis produceret helt uden brug af hverken parfume eller farvestoffer. Den er derfor også velegnet til både personer med sensitiv hud eller børn, der måtte have udfordringer med tør hud - eller blot skal smøres i forbindelse med f.eks. de kolde og blæsende danske sæsoner. 

Cremen er fed og dækkende, men absorberes nemt i huden.