Tilbud

TILBUDSPAKKE 11

569,00 DKK 727,00 DKK

Vejl. udsalgspris 727,00 DKKProdukter i pakken:
  • 1 x Neo Vita Blanc med Vitamin B12
  • 1 x Anti-Ageing Serum med Vitamin B12
  • 1 x Vita Eye og Lip Balm med Vitamin B12

Lagerstatus: Levering 1-2 hverdage - FRI FRAGT på alle ordrer

stk.

Lightening Beauty Creme – med vitamin B 12

Denne creme er fremstillet med det formål at lysne huden i ansigtet. Den reducerer dannelsen af mørke pletter og udjævner dannelsen af nye. De nærende og aktive ingredienser sørger samtidig for at bevarer hudens optimale fugtighed og udsætte hudens ældningstegn. Teinten bliver lettere, mere lys og jævn.

Anvendelse:

Anvendes både morgen og aften. Påføres fuldt afrenset ansigt og hals. Massér forsigtigt i cirkulære bevægelser til cremen er fuldstændig absorberet. For en mere intensiv effekt, påføres Vitacreme B 12 Anti-Aeging Serum inden brug af cremen.

 

Anti-Ageing Serum - med vitamin B12

Denne plejende serum indeholder mange værdifulde vitaminer som hjælper med at reparere og regenerere og forbedre hudens fasthed. Den har en effektiv virkning på rynker og fine linjer og hjælper med at udsætte hudens ældningstegn. Blot efter få gange, ses et synlig resultat. Huden bliver som fornyet, blødere og mere frisk og strålende. En yderst effektiv anti-ageing pleje.

Anvendelse:

Morgen og aften, rens hals og ansigt omhyggeligt. Massér forsigtig serum ind til den er fuldstændig absorberet. Anvend derefter regenerativ ansigtscreme Vitamin B12, eller din sædvanlige dag eller natcreme. Kan anvendes på alle tidspunkter på dagen, hvis man lige ønsker et boost. Velegnet til alle hudtyper.

Vita Eye & Lip Balm - med vitamin B 12

Denne intense balsam fugter og beskytter de skrøbelige og følsomme områder omkring øjne og læbe konturerne. Ved at forene fordelene ved antioxiderende vitaminer sammen med UV filtre, opnår man beskyttelse mod solens stråler og undgår dehydrering og forhindrer en for tidlig aldring af huden. Sammensætningen af naturlig bivoks, beriget med værdifulde vegetabilske ekstrakter af sheabutter, glycerin og squalan, er det den helt ideelle pleje for at genvinde og opretholde en blød og naturlig hud samt bløde læber.

Anvendelse:

Påføres på områderne omkring øjnene og læberne så ofte som man finder det nødvendigt. Ved anti-ageing behandling, anbefales det at benytte Vita Eye & Lip balm sammen med Vitacreme B12 Anti-ageing Serum og Vitamin B12 dagcreme 1 – 2 gange om dagen.

 

Læs mere om Vitacreme B12 af :

læge og radiodoktoren Carsten Vagn-Hansen.

Kunder der har købt dette produkt har også købt