Tilbud

TILBUDSPAKKE 6

569,00 DKK 737,00 DKK

Vejl. udsalgspris 737,00 DKKProdukter i pakken:
  • 1 x Regenerating Mask med Vitamin B12
  • 1 x Regenererende creme med Aktiv Vitamin B12
  • 1 x Exfoliating Creme med Vitamin B12

Lagerstatus: Levering 1-2 hverdage - FRI FRAGT på alle ordrer

stk.

Vitacreme B12 – Regenerative Creme med Vitamin B12, 50 ml.
En yderst effektiv regenererende creme med Aktiv Vitamin B12 som passer til alle hudtyper. Den har en utrolig effektiv virkning på tør, sart og uren hud. Det aktive stof, vitamin B12 har en yderst gavnlig virkning på skadet hud og er med til at stimulere hudens cellefornyelse og opretholde hudens naturlige fugtighed. Vitacreme B12 regenerer beskadiget hudceller, forårsaget af alder, sol, kulde og forurening. Cremen opretholder hudens naturlige fugtighed og forebygger tør hud. Den dæmper synligheden af nye og gamle ar.

Anvendelse:
Hver morgen og aften, rengør ansigts og hals området og massere cremen med små cirkulære bevægelser, indtil den er fuldstændig absorberet. For at opnå den optimale effekt, anbefaler vi at bruge den kombineret med Exfoliating creme og den regenererende Mask Med vitamin B12. 

Exfoliating Creme – med vitamin B12
Denne milde ansigts skrub er velegnet til alle hudtyper. Den renser blidt det øverste lag af huden i ansigtet, samtidig med at den hydrerer i dybden. Denne skrub sikre en skånsom, men effektiv peeling af huden. Hjælper med at fjerne døde hudceller, fjerner hudorme og stimulerer blodcirkulationen. Reducere markant rynker og fine linjer. Efterlader huden ren og blød.

Anvendelse:
Masser cremen i ansigtet med små cirkulære bevægelser i få minutter. Skyl grundigt med varmt vand og tør ansigtet forsigtigt.  
Denne skrub bør anvendes. 

 

  • Ved let tilfælde uren hud benyttes den 1- 2 gange i ugen. 
  • Ved middel tilfælde af uren hud benyttes den 2- 3 i ugen.
  • Ved svært tilfælde af uren hud benyttes den 3- 4 gange i ugen. 


For at opnå den optimale effekt, anbefaler vi at bruge den regenererende creme med vitamin B12 og den regenererende Mask Med vitamin B12

Egenskaber 
Exfolianting creme sikre en effektiv og skånsom peeling af ansigtet. Huden bliver grundig renset uden enhver form for irritation. Afhjælper hudorme, døde hudceller og stimulerer blodcirkulationen. Reducerer rynker og fine linjer og øger hudens elasticitet. Forbedre optagelsen af efterfølgende plejeprodukter. Efterlader huden blød og glat.

Regenerating Mask – med vitamin B12
Med denne maske opnår man en tredobbelt rensende effekt på en gang.

  • Renser: Fjerner døde hudceller og giftstoffer i huden, efter den naturlige forurening huden udsættes for.
  • Hydrere: Det høje indhold af vand, optimerer fugtniveauet i huden og styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere.
  • Regenerere: De aktive ingredienser, såsom koffein og vitamin B12, er med til at forbedre mikrocirkulationen og stimulere huden. Derved opnås en sundere og mere afslappet hud.


Anvendelse:
Påfør masken med en jævnt dækkende lag og lad det virke i 10-15 min. Undlad området omkring øjnene. Vaskes af med lunken vand. Masken kan benyttes 1 – 3 gange om ugen. Kan med stor fordel bruges efter Exfoliant Creme skrub påfør derefter den regenererende Creme med vitamin B12 for at opnå bedste resultat.

Kunder der har købt dette produkt har også købt