• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret
Produktpakke

Favoritpakken

555,00 kr. 727,00 kr.


   

 

 


Fremragende +4.500 anmeldelser 


Produkter i pakken:
  • 1 x Anti-Ageing Serum
  • 2 x Regenererende creme


stk.

I elskede den sidst, så her får I den igen. Tag godt i mod Favoritpakken. 
I Favoritpakken har vi samlet to af vores mest populære produkter, nemlig vores effektive Anti-Ageing Serum og vores Regenererende Creme, som du får to eksemplarer af sammen med dit serum. 

Lige præcis disse to produkter er populære at anvende i kombination, fordi de både giver anti-ageing pleje og sikrer ansigtet masser af fugt og fornyet glød. 

Vores Anti-Ageing Serum er fyldt med nærende ingredienser, som gør særligt godt for din hud – ikke mindst fordi, at serum trænger længere ned i huden end ansigtscreme. Her får din hud glæde af eksempelvis den fugtboostende hyaluronsyre. Den er kendt for at kunne binde vand til sin egen vægt hele 1.000 gange, hvilket selvsagt sikrer intensiv fugtpleje. 

Serummet indeholder desuden Acetyl Hexapeptide, som kan reducere rynker og fine linjer i deres volumen. Det betyder, at de visuelt kommer til at fremstå mindre tydelige.

Serummet indeholder også flere gavnlige vitaminer. Det er f.eks. vitamin B3, der hjælper med at minimere porer, forbedre evt. ujævn hudtone og kan øge elasticiteten i huden. Serummet indeholder naturligvis også vitamin B12, der er vigtigt i forbindelse med at styrke hudens barriere og regenerere. 

Alt i alt er serummet formuleret til at give en fugtboostende og opstrammende effekt, hvor dybden i fine linjer og udtryksrynker bliver reduceret, mens hudens generelle sundhed forbedres.

Favoritpakken byder herudover på en anden best-seller: Regenererende creme med aktiv vitamin B12 – som du får to stk. af i pakken.


Vitacreme B12 Regenererende Creme er kendt for dens helt unikke og gavnlige effekt på tør og sart hud. Cremen hjælper med at regenerere beskadigede hudceller og opretholde hudens naturlige fugtighed. De egenskaber er vigtige både i dagligdagen, hvor huden påvirkes af vind, svingende temperaturer og miljøforurening, men også om natten, hvor cremen hjælper huden med at genopbygge sig oven på dagens påvirkninger. 

Den regenererende creme byder også på bl.a. allantoin, som giver en ekstra blødgørende og beroligende effekt, mens ectoin beskytter mod de såkaldte miljøfaktorer og vitamin E virker antioxidant. 


Sådan bruger du pakken: 
Brug pakken i sammenspil – både morgen og aften.