• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret
Produktpakke

Produktpakke 9

499,00 DKK 627,00 DKK

Vejl. udsalgspris 627,00 DKK


Produkter i pakken:
  • 1 x Skin Tonic Lotion med Vitamin B12
  • 1 x Cleansing Milk med Vitamin B12
  • 1 x Regenererende creme med Aktiv Vitamin B12

Lagerstatus: Levering 1-2 hverdage - FRI FRAGT på alle ordrer

stk.

Cleansing Milk – med vitamin B12

Denne rensemælk fjerner skånsomt urenheder i huden og make-up også den vandfaste. Den er rig på abrikoskerneolie, som har den nærende, fugtgivende og regenererende effekt på huden. Den lette konsistens gør, at den hurtig absorberes og efterlader ikke huden fedet. Den efterlader huden blød og smidig.

Anvendelse:

Kan bruges morgen og aften til at rense huden på ansigt, hals og nakke og fjerne make-up. Anbefales efterfølgende at bruge Skin Tonic B12. Afslut med dag eller aften creme.

Skin Tonic lotion – med vitamin B12 

Denne forfriskende og milde skin tonic renser skånsomt huden for urenheder og rester af creme og renseprodukter. De aktive ingredienser sørger for at huden bevarer sin naturlige PH værdi og styrker elasticiteten og efterladen huden frisk og blød.

Anvendelse:

Kan anvendes både morgen og aften. Dryppes på en vatrondel og rens ansigt, nakke og halsområde. Anvend med fordel efterfølgende, Anti-ageing serum og derefter dag eller natcreme.

Passer til alle hudtyper og er uden alkohol.

 

Regenererende creme med Aktiv Vitamin B12
En yderst effektiv regenererende creme med Aktiv Vitamin B12 som passer til alle hudtyper. Den har en utrolig effektiv virkning på tør, sart og eksem ramt hud. Det aktive stof, vitamin B12 har en yderst gavnlig virkning på skadet hud og er med til at stimulere hudens cellefornyelse og opretholde hudens naturlige fugtighed. Vitacreme B12 regenerer beskadiget hudceller, forårsaget af alder, sol, kulde og forurening. Cremen opretholder hudens naturlige fugtighed og forebygger tør hud. Den dæmper synligheden af nye og gamle ar samt reducerer eksisterende rynker og nedsætter synligheden af aldring af huden. Vitacreme B12 har en effektiv virkning og lindring ved forbrændinger, forårsaget af solen eller andet. Lindre også sprukken og revnet hud. Anbefales også til astmaeksem, eksem og psoriasis, hvor det især viser sig at vitaminet B12 har en helt unik og gavnlig effekt.

Anvendelse til ansigt mod rynker og fine linjer:

Hver morgen og aften, rengør ansigts og hals området og massere cremen med små cirkulære bevægelser, indtil den er fuldstændig absorberet. For at opnå en mere intensiv virkning ved anti -wrinkle behandling, kan det anbefales at benytte anti-wrinkle SERUM også fra vitacreme B12.

 

Læs mere om Vitacreme B12 af :

læge og radiodoktoren Carsten Vagn-Hansen.

 

Kunder der har købt dette produkt har også købt