• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret
Produktpakke

Produktpakke 9

479,00 kr. 627,00 kr.

Vejl. udsalgspris 627,00 kr.


Billede af Trustpilot score


Produkter i pakken:
  • 1 x Skin Tonic Lotion
  • 1 x Cleansing Milk
  • 1 x Regenererende creme


stk.

Produktpakke 9 er en perfekt rensepakke med nærende vitamin B12 creme til hverdagen, der sikrer en ren og sund hud.

I pakken finder du renseprodukter i form af Skin Tonic Lotion og Cleansing Milk, som fjerner det skidt og snavs, der sætter sig på ansigtet i løbet af dagen. 
 

 

Rensemælken ’Cleansing Milk’ fjerner urenheder fra huden og kan tage både almindelig og vandfast make-up. Den er rig på abrikoskerneolie, som giver en lækker blød fornemmelse og fugter, mens vitamin B12 går ind og virker med en regenererende effekt.

Pakkens andet renseprodukt er Skin Tonic Lotion. Den er både forfriskende og mild, når den skånsomt renser huden fri for urenheder samt rester fra creme og renseprodukter, alt imens huden bevarer sin naturlige pH-værdi. Skin Tonic Lotion indeholder både vitamin B3, B12 og allantoin, hvilket tilsammen giver anti-ageing egenskaber og blødgør huden, samtidig med at din opfriskes og porerne mindskes. Skin Tonic har desuden den vigtige egenskab, at den gør huden klar til at optage de efterfølgende plejeprodukter mere effektivt. Produktet er naturligvis 100% fri for alkohol. 

Pakkens sidste produkt er vores populære regenererende creme, som er kendt for sin evne til at genfrembringe hudens celler og styrke hudens barriere. Den regenererende creme giver huden bedre elasticitet, modvirker tegn på aldring og nærer med fugtgivende egenskaber. Huden får glæde af både vitamin B12, allantoin og vitamin-E.

 

Sådan bruger du pakken:

Brug med fordel pakken både morgen og aften. 

Start med at afrense ansigtet med Cleansing Milk. Kom produktet på en vatrondel og rens huden på ansigt, hals og nakke. Cleansing Milk kan både fjerne almindelig og vandfast make-up. Efter brug skal du skylle ansigtet efter. 

Brug hernæst Skin Tonic Lotion, som ligeledes kommes på en vatrondel hvorefter du kan rense nakke, hals og ansigt. 

Når Skin Tonic Lotion er helt absorberet, er det tid til at anvende den regenererende creme. Fordel cremen imellem hænderne og masser den ind med blide opadgående bevægelser. 
 

NB! Søger du en hudpleje rutine mere målrettet anti-ageing behandling?  Så anvend pakken i kombination med Anti-Ageing Serum for en mere intensiv virkning. Bemærk at du finder pakken med netop Anti-Ageing serum i form af produktpakke 12.

 

Indeholder:

Skin Tonic Lotion med Vitamin B12, 200 ml.
Cleansing Milk med Vitamin B12, 200 ml.
Regenererende creme med Aktiv Vitamin B12, 50 ml.