• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret
Produktpakke

Produktpakke 3

569,00 DKK 727,00 DKK

Vejl. udsalgspris 569,00 DKK


Billede af Trustpilot score


Produkter i pakken:
  • 1 x Anti-Ageing Serum med Vitamin B12
  • 1 x Regenererende creme med Aktiv Vitamin B12
  • 1 x Vita Eye og Lip Balm med Vitamin B12

På Lager: Levering 1-2 hverdage - FRI FRAGT på alle ordrer

stk.

Med produktpakke 3 får du lækker anti-ageing pleje til hele ansigtet. 

Pakken indeholder både vores populære regenererende creme og anti-ageing serum samt Vita Eye & Lip Balm, som er perfekt til at opfriske området under øjnene, der ofte er ramt af mørkere rander eller en mindre hævelse. 
Vita Eye & Lip Balm er herudover – som navnet antyder - også ideel omkring læberne. 

Pakken giver dig med andre ord fugtgivende pleje til hele ansigtet, med fokus på også at tage kærlig hånd om de her ekstra følsomme områder, hvor huden er tyndere, ved øjne og mund.   

Når du bruger pakken, er rækkefølgen serum, Vita Eye & Lip Balm og dernæst regenererende creme. På denne måde før du først glæde fra Anti-Ageing Serum, som indeholder fugtboosteren hyaluronsyre. Denne ingrediens kan binde vand til sin egen vægt 1.000 gange! Ingrediensen er desuden vigtig, fordi kroppen gradvist mister evnen til at producere hyaluronsyre, i takt med at vi ældes. Derudover får du glæde af en urt, som er rig på vitamin A, B, C og D, kaldet centella asiatica. Den har desuden også zink, magnesium, silica og selen i sig, hvilket gør den antioxidant. Den beskytter derfor huden med stress og for tidlige tegn på aldring. Serummet har også indhold af mælkesyre, som giver en eksfolierende effekt og sikrer ansigtet mere glød. Dertil giver allantoin endnu mere fugt og har en beroligende effekt på huden.

Efter serummet anvender du Vita Eye & Lip Balm, som plejer, fugter og beskytter de mere følsomme områder omkring øjne- og læbekonturerne. Balmen øger det antioxidante forsvar i huden med blandt andet vitamin C, B3 og B12, mens også bivoks og værdifulde vegetabilske ekstrakter af sheabutter, abrikoskerneolie, glycerin og squalane hjælper med at pleje og beskytte den tyndere hud ved øjne og mund.

Slut herefter af med den regenererende creme, som går ind og hjælper med at genopbygge huden, og er utrolig effektiv på både tør og moden hud. Den reducerer eksisterende rynker og nedsætter synligheden af aldring af huden. Og så kan den faktisk også dæmpe synligheden af nye og gamle ar. 

 

Sådan bruger du pakken:

Rækkefølgen for denne pakke er som nævnt anti-ageing serum, Vita Eye & Lip Balm og til sidst regenererende creme. 

Start først med at rense ansigts- og halsområdet. Dup herefter dit ansigt efter, så det er tørt. 

Påfør nu serummet, men husk at det er koncentreret, hvorfor du kan nøjes med blot nogle dråber på fingerspidserne. Påfør serum i enten hele ansigtet eller på områder med smilerynker og de fine linjer ved øjne og mund. Serummet masseres nænsomt ind. 

Når serummet er absorberet, er det tid til at påføre Vita Eye & Lip Balm på. Påfør på områderne omkring øjnene og læberne. Ved øjnene kan du med fordel komme en dråbe på under hvert øje og smøre cremen forsigtigt ud, inde fra næseryggen og ud mod siden. Påfør også gerne på den ikke-bevægelige del af øjenlåget. 

Slut til sidst af med den regenererende creme. Fordel den i hænderne og massér den ind i ansigtet med blide opadgående bevægelser.  
 

Brug produkterne 2 gange dagligt, fortrinsvis morgen og aften.
 

Indeholder: 

Anti-Ageing Serum med Vitamin B12, 30 ml.
Regenererende creme med Aktiv Vitamin B12, 50 ml.
Vita Eye og Lip Balm med Vitamin B12, 15 ml.