• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret
Produktpakke

Produktpakke 1

399,00 DKK 478,00 DKK


Billede af Trustpilot score


Produkter i pakken:
  • 1 x Regenererende creme med Aktiv Vitamin B12
  • 1 x Body Milk med Vitamin B12

På Lager: Levering 1-2 hverdage - FRI FRAGT på alle ordrer

stk.

Regenererende creme med vitamin B12, 50 ml

En yderst effektiv regenererende creme med vitamin B12 som passer til alle hudtyper. Cremen er utrolig effektiv på tør, solskoldet og beskadiget hud. Cremens indhold af vitamin B12 har en yderst gavnlig virkning på skadet hud, og er med til at stimulere hudens cellefornyelse og opretholde hudens naturlige fugtighed. Vitacreme B12 regenererer beskadigede hudceller, forårsaget af alder, sol, kulde og forurening. Cremen opretholder hudens naturlige fugtighed og forebygger tør hud. Den dæmper synligheden af nye og gamle ar, reducerer eksisterende rynker samt nedsætter synligheden af aldring af huden. Vitacreme B12 har en effektiv virkning og lindring ved forbrændinger, forårsaget af solen eller andet. Lindrer også sprukken og revnet hud. Cremen kan desuden hjælpe med at lindre gener fra astmaeksem, eksem og psoriasis, hvor det især viser sig, at vitamin B12 har en helt unik og gavnlig effekt.

 

Anvendelse til ansigt mod rynker og fine linjer:

Brug cremen hver morgen og aften. Rengør først ansigts- og hals området, og massér så cremen ind med små cirkulære bevægelser, indtil den er fuldstændig absorberet. For at opnå en mere intensiv virkning ved anti-ageing behandling, kan det anbefales at benytte Anti-Ageing Serum, som også er fra vitacreme B12.

 

Body Milk med vitamin B12:

Body Milk med vitamin B12 sikrer den optimale pleje af huden. De mange nærende og regenererende ingredienser sørger for at bevare hudens fugtighed samt bibeholde den ungdommelige glød. Den opstrammer og forbedrer hudens elasticitet og blødhed. Body Milk er ideel til brug efter at have været ude under solen, efter at have været ude i kold og tør luft eller til brug efter bad.

 

Anvendelse:

Bruges morgen og aften efter bad eller efter behov. Masseres på huden med opadgående bevægelser. Den lette konsistens gør den nem at smøre ud, hvorefter den bliver hurtig absorberet.

Body Milk med vitamin B12 har en klinisk dokumenteret effekt på eksempelvis solskoldet hud. Cremen er plejende og lindrende, og resultatet kan ses og mærkes allerede kort tid efter på påførelsen.