• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret
Produktpakke

Produktpakke 1

399,00 DKK 478,00 DKK


Produkter i pakken:
  • 1 x Regenererende creme med Aktiv Vitamin B12
  • 1 x Bodylotion med Vitamin B12

Lagerstatus: Levering 1-2 hverdage - FRI FRAGT på alle ordrer

stk.

Regenererende creme med Aktiv Vitamin B12

En yderst effektiv regenererende creme med Aktiv Vitamin B12 som passer til alle hudtyper. Cremen er utrolig effektiv på tør, solskoldet og beskadiget hud. Det aktive stof, vitamin B12 har en yderst gavnlig virkning på skadet hud og er med til at stimulere hudens cellefornyelse og opretholde hudens naturlige fugtighed. Vitacreme B12 regenererer beskadiget hudceller, forårsaget af alder, sol, kulde og forurening. Cremen opretholder hudens naturlige fugtighed og forebygger tør hud. Den dæmper synligheden af nye og gamle ar samt reducerer eksisterende rynker og nedsætter synligheden af aldring af huden. Vitacreme B12 har en effektiv virkning og lindring ved forbrændinger, forårsaget af solen eller andet. Lindre også sprukken og revnet hud. Cremen kan også hjælpe med at lindre gener fra astmaeksem, eksem og psoriasis, hvor det især viser sig, at vitaminet B12 har en helt unik og gavnlig effekt.

 

Anvendelse til ansigt mod rynker og fine linjer:

Hver morgen og aften, rengør ansigts og hals området og massere cremen med små cirkulære bevægelser, indtil den er fuldstændig absorberet. For at opnå en mere intensiv virkning ved anti -wrinkle behandling, kan det anbefales at benytte anti-wrinkle SERUM også fra vitacreme B12.

 

Bodylotion med Vitamin B12

Denne bodylotion med vitamin B12 sikre den optimale pleje af kroppen. De mange nærende og regenererende ingredienser sørger for at bevare hudens fugtighed samt udsætte hudens naturlige ældningstegn. Den beskytter mod sol og miljøforurening og opstrammer og forbedre hudens elasticitet og blødhed.

 

Anvendelse:

Bruges morgen og aften efter bad eller efter behov. Masseres på huden med opadgående bevægelser. Den lette konsistens gør den nem at smøre ud og bliver hurtig absorberet.

Body Milk med vitamin B12 har en klinisk dokumenteret effekt på eksempelvis solskoldet hud. Cremen er plejende og lindrende og resultatet kan ses og mærkes allerede kort tid efter på førelsen.

Kunder der har købt dette produkt har også købt