• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret

Regenererende creme med Aktiv Vitamin B12

Stykpris v/ 1 stk. 229,00 DKK

Stykpris v/ 2 stk. 206,10 DKK 229,00 DKK Stykpris v/ 3 stk. 183,20 DKK 229,00 DKK


Indhold 50 ml.


Lagerstatus: Levering 1-2 hverdage - FRI FRAGT på alle ordrer
stk.

Vitacreme B12 – Regenerative Creme med Vitamin B12, 50 ml.

En yderst effektiv regenererende creme med Aktiv Vitamin B12 som passer til alle hudtyper. Den har en utrolig effektiv virkning på tør og sart, samt en lindrende effekt på eksemramt hud. Det aktive stof, vitamin B12, har en yderst gavnlig virkning på skadet hud og er med til at stimulere hudens cellefornyelse og opretholde hudens naturlige fugtighed. Vitacreme B12 regenererer beskadiget hudceller, forårsaget af alder, sol, kulde og forurening. Cremen opretholder hudens naturlige fugtighed og forebygger tør hud. Den dæmper synligheden af nye og gamle ar samt reducerer eksisterende rynker og nedsætter synligheden af aldring af huden. Vitacreme B12 har en effektiv virkning og lindring ved forbrændinger, forårsaget af solen eller andet. Lindre også sprukken og revnet hud. Cremen kan desuden lindre hudirritationer, der opstår af astmaeksem, eksem og psoriasis.

 

Se Louises anmeldelse af Vitacreme B12 

 

Anvendelse til lindring af soleksem og solskoldning

Soleksem er en ubehagelig hudlidelse, der skyldes overfølsomhed over for solens stråler. Folk med soleksem tåler meget dårligt solen, og en soleksem kan udløses af bare et ganske kort ophold i solen. Når man får soleksem, er huden i en form for betændelsestilstand med rødme, kløe og hævelse. Til hudirritationer forårsaget af soleksem eller solskoldning kan en god fugtighedscreme med vitamin B12, som Vitacreme B12 cremen, lindre generne. Påfør et meget tyndt lag og massere cremen med små cirkulære bevægelser, indtil den er fuldstændig absorberet.

 

Anvendelse til ansigt mod rynker og fine linjer:

Hver morgen og aften, rengør ansigts og hals området og massere cremen med små cirkulære bevægelser, indtil den er fuldstændig absorberet. For at opnå en mere intensiv virkning ved anti -wrinkle behandling, kan det anbefales at benytte anti-wrinkle SERUM også fra vitacreme B12.

 

Anvendelse til lindring af eksem - astmaeksem – atopisk dermatitis – prurigo Besnier :

Hver morgen og aften eller efter behov, smør eller dup cremen på. Cremen virker også kløe lindrende.

Bør ikke anvendes til børn under 3 år.

 

Læs mere om Vitacreme B12 af :

Læge og radiodoktoren, Carsten Vagn-Hansen.

Kunder der har købt dette produkt har også købt