Exfoliating Creme med Vitamin B12

Stykpris v/ 1 stk. 239,00 DKK

Stykpris v/ 2 stk. 215,10 DKK 239,00 DKK Stykpris v/ 3 stk. 191,20 DKK 239,00 DKK

Vejl. udsalgspris 239,00 DKK


Indhold 100 ml.


Lagerstatus: Levering 1-2 hverdage - FRI FRAGT på alle ordrer
stk.

Exfoliating Creme – med vitamin B12

Denne milde ansigts skrub er velegnet til alle hudtyper. Den renser blidt det øverste lag af huden i ansigtet, samtidig med at den hydrerer i dybden. Denne skrub sikre en skånsom, men effektiv peeling af huden. Hjælper med at fjerne døde hudceller, fjerner hudorme og stimulerer blodcirkulationen. Reducere markant rynker og fine linjer. Efterlader huden ren og blød.

 

Anvendelse:

Masser cremen i ansigtet med små cirkulære bevægelser i få minutter. Skyl grundigt med varmt vand og tør ansigtet forsigtigt.  Denne skrub bør anvendes 1-2 gange i ugen. For at opnå den optimale anti-wrinkle effekt, anbefaler vi at bruge Anti-age Serum B12 straks efter og derefter igen ansigts vitacreme B12 eller natcremen Regenerative Creme B12.

 

Egenskaber

Exfolianting creme sikre en effektiv og skånsom peeling af ansigtet. Huden bliver grundig renset uden enhver form for irritation. Afhjælper hudorme, døde hudceller og stimulerer blodcirkulationen. Reducerer rynker og fine linjer og øger hudens elasticitet. Forbedre optagelsen af efterfølgende plejeprodukter. Efterlader huden blød og glat.

 

Læs mere om Vitacreme B12 af :

læge og radiodoktoren Carsten Vagn-Hansen.

 

 

Kunder der har købt dette produkt har også købt