• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret

Creme mod soleksem / solskoldning

Soleksem er en ubehagelig hudlidelse, der skyldes overfølsomhed over for solens stråler. Folk med soleksem tåler meget dårligt solen, og en soleksem kan udløses af bare et ganske kort ophold i solen. 

Når man får soleksem, er huden i en form for betændelsestilstand med rødme, kløe og hævelse. En god fugtighedscreme, gerne med vitamin B12, kan hjælpe med at lindre hudirritationer. 

Læs mere om vores kliniske test af Vitacreme B12 mod solskoldning og kulde her. 

 

preload spinner

Creme til lindring af soleksem 

Vitacreme B12 har klinisk dokumenteret effekt mod tør hud, som bl.a. kan opstå i forbindelse med soleksem. Derfor er cremen en god måde at lindre soleksem. Det aktive stof, B12-vitamin, i cremen giver cremen mange gode egenskaber og bidrager til at genskabe hudens naturlige fugtbalance, hvilket vil hjælpe med at lindre gener fra bl.a. soleksem. Cremen passer desuden til alle hudtyper. 

Hvad er soleksem? 

Soleksem er ikke det samme som en solskoldning. Men det er en hudlidelse, som også er meget ubehagelig. Soleksem er mere eller mindre en kronisk tilstand i huden, som bliver fremprovokeret, når solens uv-stråler bliver kraftige i forårs- og sommermånederne. Personer, der er ramt af hudlidelsen, kan få symptomer bare ved ganske korte ophold i solen, hvorfor det er en god idé at søge mod skygge. Jo lysere huden er, desto højere er risikoen også for at udvikle soleksem, og derfor er det vigtigt for personer med meget lidt pigment i huden at være påpasselige i solen. 

Soleksemen kan forekomme alle steder på huden, men det forekommer ofte i ansigtet, skuldre, nakke og andre udsatte steder på kroppen. Soleksem viser sig som små, røde blærer, der kan være meget kløende, da huden er i en form for betændelsestilstand. Derudover kan huden hæve op. 

 

Vitamin B12 – lindrer, blødgører og giver næring 

Med Vitacreme B12 kan du reducere dine gener fra soleksem. Cremens unikke formel har både en lindrende effekt, ligesom den stimulerer cellefornyelsen, og opretholder hudens naturlige fugtighed. Cremen kan anvendes på hele kroppen, men vi anbefaler, at du påfører et tyndt lag, hvor du masserer forsigtigt med små, cirkulære bevægelser, indtil cremen er helt absorberet. Således får du det bedste resultat. 

Vitacreme B12 indeholder en masse forskellige ingredienser, olier og vitaminer, som stimulerer cellefornyelsen, og vedligeholder hudens naturlige fugtbalance. Vitacreme B12 indeholder bl.a. vitamin B12, som har vist sig at have meget gavnlige effekter til lindring af soleksem samt andre former for atopisk eksem. Cremen forsyner det tørre, eksemhærgede område med en masse fugt, så huden ikke er irriteret i samme omfang. 

Vil du gerne vide mere om vores Vitacreme B12, så tag endelig kontakt til os på tlf: 86 51 97 99 eller mail: info@vitacreme.dk.