Tilbud

AUGUST TILBUDSPAKKE

499,00 DKK 657,00 DKK

Vejl. udsalgspris 657,00 DKKProdukter i pakken:
  • 1 x Regenererende creme med Aktiv Vitamin B12
  • 1 x Regenererende Shampoo – med vitamin B12
  • 1 x Skin Tonic Lotion med Vitamin B12

Lagerstatus: Levering 1-2 hverdage - FRI FRAGT på alle ordrer

stk.

Vitacreme B12 – Regenerative Creme med Vitamin B12, 50 ml.
En yderst effektiv regenererende creme med Aktiv Vitamin B12 som passer til alle hudtyper. Den har en utrolig effektiv virkning på tør, sart og eksem ramt hud. Det aktive stof, vitamin B12 har en yderst gavnlig virkning på skadet hud og er med til at stimulere hudens cellefornyelse og opretholde hudens naturlige fugtighed. Vitacreme B12 regenerer beskadiget hudceller, forårsaget af alder, sol, kulde og forurening. Cremen opretholder hudens naturlige fugtighed og forebygger tør hud. Den dæmper synligheden af nye og gamle ar samt reducerer eksisterende rynker og nedsætter synligheden af aldring af huden. Vitacreme B12 har en effektiv virkning og lindring ved forbrændinger, forårsaget af solen eller andet. Lindre også sprukken og revnet hud. Anbefales også til astmaeksem, eksem og psoriasis, hvor det især viser sig at vitaminet B12 har en helt unik og gavnlig effekt.

Anvendelse til ansigt mod rynker og fine linjer:
Hver morgen og aften, rengør ansigts og hals området og massere cremen med små cirkulære bevægelser, indtil den er fuldstændig absorberet. For at opnå en mere intensiv virkning ved anti -wrinkle behandling, kan det anbefales at benytte anti-wrinkle SERUM også fra vitacreme B12.

Skin Tonic lotion – med vitamin B12 
Denne forfriskende og milde skin tonic renser skånsomt huden for urenheder og rester af creme og renseprodukter. De aktive ingredienser sørger for at huden bevarer sin naturlige PH værdi og styrker elasticiteten og efterladen huden frisk og blød.

Anvendelse:
Kan anvendes både morgen og aften. Dryppes på en vatrondel og rens ansigt, nakke og halsområde. Anvend med fordel efterfølgende, Anti-ageing serum og derefter dag eller natcreme.
Passer til alle hudtyper og er uden alkohol.

Regenererende Shampoo – med vitamin B12
Regenererende shampoo til mild pleje af dit hår. Den tilfører næring og fugt til hovedbunden og styrker den; den bremser og forebygger hårtab takket være virkningen af de naturlige olier og B12-vitamin. Dit hår bliver stærkere, blødere og mere skinnende.

Shampooen virker på flere niveauer:

  1. Når du vasker dit hår med denne shampoo, reducerer du evt. hårtab
  2. De lækre naturlige olier arbejder sammen om at styrke og nære dit hår, også i dybden
  3. Shampooen gør dit hår tykkere og giver det vedvarende beskyttelse
  4. Samtidig med at denne shampoo vasker dit hår mildt, stimulerer den også blodcirkulationen i hovedbunden: håret genvinder sin styrke og vitalitet

Anvendelse:
Kom produktet i vådt hår, massér hovedbunden let, så produktet kan trænge ind, og skyl efter. Hvis produktet kommer i kontakt med øjnene, bør man straks skylle efter med vand.

Læs mere om Vitacreme B12 af :

læge og radiodoktoren Carsten Vagn-Hansen.

 

Kunder der har købt dette produkt har også købt