Tilbud

TILBUDSPAKKE 14

549,00 DKK 707,00 DKK

Vejl. udsalgspris 707,00 DKKProdukter i pakken:
  • 1 x Fresh & Clean ansigtsvask – med vitamin B12
  • 1 x Regenerating Mask med Vitamin B12
  • 1 x Exfoliating Creme med Vitamin B12

Lagerstatus: Levering 1-2 hverdage - FRI FRAGT på alle ordrer

stk.

Fresh & Clean ansigtsvask – med vitamin B12

Denne Fresh & Clean ansigtsvask indeholder de mest effektive & reneste aktive ingredienser, som tilfører huden de bedste egenskaber og holder den sund og smuk.

Når du gør huden ren med Fresh & Clean Gel, får du en følelse af friskhed takket være indholdet af mynte. Huden bliver desuden renset og beskyttet mod bakterier.
Blandingen af aktive ingredienser har kraftige antibakterielle & anti-mikrobielle virkninger. For at opretholde hudens perfekte balance, udvirker B12-vitamin sin magi og tilfører huden fugt og modvirker aldringstegn.

B12-vitamin forbedrer hudens fugtindhold og gør huden mere elastisk og glat. B12-vitamin medvirker ved gendannelsen af celler og væv, og den har en naturlig anti-ageing faktor, som retter sig mod rynker, fine linjer og fotoaldring (solskader). B12-vitamin er desuden en god toksoid, der medvirker aktivt ved eliminering af toksiner.

Fresh & Clean ansigtsvask, er en skummende gel til dybdegående og mild rensning af huden. B12-vitamins regenerative og fugtighedstilførende egenskaber hjælper med at holde huden i balance, sund og smuk.

 

Regenerating Mask – med vitamin B12

Med denne maske opnår man en tredobbelt rensende effekt på en gang.

  • Renser: Fjerner døde hudceller og giftstoffer i huden, efter den naturlige forurening huden udsættes for.
  • Hydrere: Det høje indhold af vand, optimerer fugtniveauet i huden og styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere.
  • Regenerere: De aktive ingredienser, såsom koffein og vitamin B12, er med til at forbedre mikrocirkulationen og stimulere huden. Derved opnås en sundere og mere afslappet hud.

Anvendelse:

Påfør masken med en jævnt dækkende lag og lad det virke i 10-15 min. Undlad området omkring øjnene. Vaskes af med lunken vand. Masken kan benyttes 1 -2 gange om ugen. Kan med stor fordel bruges efter Exfoliant Creme skrub.

 

Exfoliating Creme – med vitamin B12

Denne milde ansigts skrub er velegnet til alle hudtyper. Den renser blidt det øverste lag af huden i ansigtet, samtidig med at den hydrerer i dybden. Denne skrub sikre en skånsom, men effektiv peeling af huden. Hjælper med at fjerne døde hudceller, fjerner hudorme og stimulerer blodcirkulationen. Reducere markant rynker og fine linjer. Efterlader huden ren og blød.

Anvendelse:

Masser cremen i ansigtet med små cirkulære bevægelser i få minutter. Skyl grundigt med varmt vand og tør ansigtet forsigtigt.  Denne skrub bør anvendes 1-2 gange i ugen. For at opnå den optimale anti-wrinkle effekt, anbefaler vi at bruge Anti-age Serum B12 straks efter og derefter igen ansigts vitacreme B12 eller natcremen Regenerative Creme B12.

Egenskaber 

Exfolianting creme sikre en effektiv og skånsom peeling af ansigtet. Huden bliver grundig renset uden enhver form for irritation. Afhjælper hudorme, døde hudceller og stimulerer blodcirkulationen. Reducerer rynker og fine linjer og øger hudens elasticitet. Forbedre optagelsen af efterfølgende plejeprodukter. Efterlader huden blød og glat.

Læs mere om Vitacreme B12 af :

læge og radiodoktoren Carsten Vagn-Hansen.

 

Kunder der har købt dette produkt har også købt