Tilbud

TILBUDSPAKKE 13

459,00 DKK 597,00 DKK

Vejl. udsalgspris 597,00 DKKProdukter i pakken:
 • 1 x Bioregenererende håndcreme – med vitamin B12
 • 1 x Fresh & Clean ansigtsvask – med vitamin B12
 • 1 x Regenererende Shampoo – med vitamin B12

Lagerstatus: Levering 1-2 hverdage - FRI FRAGT på alle ordrer

stk.

Forkæl din hud med vores vitamin-b12 hudplejepakke

 

Fresh & Clean ansigtsvask – med vitamin B12

Denne Fresh & Clean ansigtsvask indeholder de mest effektive & reneste aktive ingredienser, som tilfører huden de bedste egenskaber og holder den sund og smuk.

Når du gør huden ren med Fresh & Clean Gel, får du en følelse af friskhed takket være indholdet af mynte. Huden bliver desuden renset og beskyttet mod bakterier.
Blandingen af aktive ingredienser har kraftige antibakterielle & anti-mikrobielle virkninger. For at opretholde hudens perfekte balance, udvirker B12-vitamin sin magi og tilfører huden fugt og modvirker aldringstegn.

B12-vitamin forbedrer hudens fugtindhold og gør huden mere elastisk og glat. B12-vitamin medvirker ved gendannelsen af celler og væv, og den har en naturlig anti-ageing faktor, som retter sig mod rynker, fine linjer og fotoaldring (solskader). B12-vitamin er desuden en god toksoid, der medvirker aktivt ved eliminering af toksiner.

Fresh & Clean ansigtsvask, er en skummende gel til dybdegående og mild rensning af huden. B12-vitamins regenerative og fugtighedstilførende egenskaber hjælper med at holde huden i balance, 
sund og smuk.


Regenererende Shampoo – med vitamin B12

Regenererende shampoo til mild pleje af dit hår. Den tilfører næring og fugt til hovedbunden og styrker den; den bremser og forebygger hårtab takket være virkningen af de naturlige olier og B12-vitamin. Dit hår bliver stærkere, blødere og mere skinnende.

Shampooen virker på flere niveauer:

 1. Når du vasker dit hår med denne shampoo, reducerer du evt. hårtab
 2. De lækre naturlige olier arbejder sammen om at styrke og nære dit hår, også i dybden
 3. Shampooen gør dit hår tykkere og giver det vedvarende beskyttelse
 4. Samtidig med at denne shampoo vasker dit hår mildt, stimulerer den også blodcirkulationen i hovedbunden: håret genvinder sin styrke og vitalitet

Anvendelse:
Kom produktet i vådt hår, massér hovedbunden let, så produktet kan trænge ind, og skyl efter. Hvis produktet kommer i kontakt med øjnene, bør man straks skylle efter med vand.


Bioregenererende håndcreme – med vitamin B12

enne Bioregenererende håndcreme er blevet udviklet for at opfylde 3 essentielle behov:

 1. Antiseptisk (bakteriedræbende) virkning
 2. Øjeblikkelig fugttilførsel
 3. Reparation af overhudens barriere

Det er af helt åbenlyse grunde vigtigt at vaske og desinficere hænderne. De rensende og desinficerende virkninger af de antiseptiske produkter som håndsprit er imidlertid også med til at ødelægge den positive bakterielle flora, som på lang sigt kan skabe en ideel grobund for bakterier, fordi overhuden mangler sin beskyttende lipide film.

Valget af råmaterialer er resultatet af omfattende forskning kombineret med flere vigtige aktive ingredienser for at opfylde 3 egenskaber:

 1. Den kontrollerede biocide egenskab fås fra indholdet af salicylsyre, rosmarinekstakt for at fjerne mikroorganismer
 2. Den øjeblikkelige hydrerende virkning fås fra blandingen af aktiver (B12-vitamin, vegetabilsk squalan, betain, hyaluronsyre, bivoks) for at forebygge tab af vand i de epidermale celler.
 3. Reparationen af den epidermale barrieres funktion fås igennem en fælles virkning af niacinamid (B3-vitamin), C-vitamin og allantoin: disse ingredienser får huden til at gendanne de funktioner, som er blevet ødelagt af de høje koncentrationer af desinficerings-/rengøringsmidler. Specielt B3-vitamin fører til en stigning af proteinsyntesen (keratin), som har en booster-effekt på ceramiden og syntesen med de frie fedtsyrer, som er ansvarlige for at danne en lipid beskyttelse af hudens overflade.

Ectoin er en anti-forureningsagent.

Anvendelse:

Bruges så ofte, som det er nødvendigt, specielt efter vask/desinficering af hænderne.
Den Bioregenererende håndcreme – med vitamin B12 indeholder en avanceret håndplejeformel med en tredobbelt virkning: den reparerer, tilfører fugt og desinficerer.

Den Bioregenererende håndcreme renser huden, samtidig med at den holder på fugten. Den indeholder Ectoin som også har en beskyttende virkning mod udefra kommende faktorer.

Læs mere om Vitacreme B12 af :

læge og radiodoktoren Carsten Vagn-Hansen.

 

Kunder der har købt dette produkt har også købt