Tilbud

TILBUDSPAKKE 10

499,00 DKK 637,00 DKK

Vejl. udsalgspris 637,00 DKK


Model/Varenr.: T-010
Produkter i pakken:
  • 1 x Skin Tonic Lotion med Vitamin B12
  • 1 x Cleansing Milk med Vitamin B12
  • 1 x Exfoliating Creme med Vitamin B12

Lagerstatus: Levering 1-2 hverdage - FRI FRAGT på alle ordrer

stk.

Cleansing Milk – med vitamin B12

Denne rensemælk fjerner skånsomt urenheder i huden og make-up også den vandfaste. Den er rig på Abrikos kerneolie, som har den nærende, fugtgivende og regenererende effekt på huden. Den lette konsistens gør at den hurtig absorbers og efterlader ikke huden fedet. Den efterlader huden blød og smidig.

Anvendelse:

Kan bruges morgen og aften til at rense huden på ansigt, hals og nakke og fjerne make-up. Anbefales efterfølgende at bruge Skin Tonic B12. Afslut med dag eller aften creme.

 

Skin Tonic lotion – med vitamin B12 

Denne forfriskende og milde skin tonic renser skånsomt huden for urenheder og rester af creme og renseprodukter. De aktive ingredienser sørger for at huden bevarer sin naturlige PH værdi og styrker elasticiteten og efterladen huden frisk og blød.

Anvendelse:

Kan anvendes både morgen og aften. Dryppes på en vatrondel og rens ansigt, nakke og halsområde. Anvend med fordel efterfølgende, Anti-ageing serum og derefter dag eller natcreme.

Passer til alle hudtyper og er uden alkohol.

 

Exfoliating Creme – med vitamin B12

Denne milde ansigts skrub er velegnet til alle hudtyper. Den renser blidt det øverste lag af huden i ansigtet, samtidig med at den hydrerer i dybden. Denne skrub sikre en skånsom, men effektiv peeling af huden. Hjælper med at fjerne døde hudceller, fjerner hudorme og stimulerer blodcirkulationen. Reducere markant rynker og fine linjer. Efterlader huden ren og blød.

Anvendelse:

Masser cremen i ansigtet med små cirkulære bevægelser i få minutter. Skyl grundigt med varmt vand og tør ansigtet forsigtigt.  Denne skrub bør anvendes 1-2 gange i ugen. For at opnå den optimale anti-wrinkle effekt, anbefaler vi at bruge Anti-age Serum B12 straks efter og derefter igen ansigts vitacreme B12 eller natcremen Regenerative Creme B12.

 

Egenskaber 

Exfolianting creme sikre en effektiv og skånsom peeling af ansigtet. Huden bliver grundig renset uden enhver form for irritation. Afhjælper hudorme, døde hudceller og stimulerer blodcirkulationen. Reducerer rynker og fine linjer og øger hudens elasticitet. Forbedre optagelsen af efterfølgende plejeprodukter. Efterlader huden blød og glat.

 

Læs mere om Vitacreme B12 af :

læge og radiodoktoren Carsten Vagn-Hansen.

 

Kunder der har købt dette produkt har også købt