Tilbud

TILBUDSPAKKE 8

579,00 DKK 737,00 DKK

Vejl. udsalgspris 737,00 DKKProdukter i pakken:
  • 1 x Regenerating Mask med Vitamin B12
  • 1 x Vita Eye og Lip Balm med Vitamin B12
  • 1 x Exfoliating Creme med Vitamin B12

Lagerstatus: Levering 1-2 hverdage - FRI FRAGT på alle ordrer

stk.

Regenerating Mask – med vitamin B12

Med denne maske opnår man en tredobbelt rensende effekt på en gang.

  • Renser: Fjerner døde hudceller og giftstoffer i huden, efter den naturlige forurening huden udsættes for.
  • Hydrere: Det høje indhold af vand, optimerer fugtniveauet i huden og styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere.
  • Regenerere: De aktive ingredienser, såsom koffein og vitamin B12, er med til at forbedre mikrocirkulationen og stimulere huden. Derved opnås en sundere og mere afslappet hud.

Anvendelse:

Påfør masken med en jævnt dækkende lag og lad det virke i 10-15 min. Undlad området omkring øjnene. Vaskes af med lunken vand. Masken kan benyttes 1 -2 gange om ugen. Kan med stor fordel bruges efter Exfoliant Creme skrub.

 

Exfoliating Creme – med vitamin B12

Denne milde ansigts skrub er velegnet til alle hudtyper. Den renser blidt det øverste lag af huden i ansigtet, samtidig med at den hydrerer i dybden. Denne skrub sikre en skånsom, men effektiv peeling af huden. Hjælper med at fjerne døde hudceller, fjerner hudorme og stimulerer blodcirkulationen. Reducere markant rynker og fine linjer. Efterlader huden ren og blød.

Anvendelse:

Masser cremen i ansigtet med små cirkulære bevægelser i få minutter. Skyl grundigt med varmt vand og tør ansigtet forsigtigt.  Denne skrub bør anvendes 1-2 gange i ugen. For at opnå den optimale anti-wrinkle effekt, anbefaler vi at bruge Anti-age Serum B12 straks efter og derefter igen ansigts vitacreme B12 eller natcremen Regenerative Creme B12.

Egenskaber 

Exfolianting creme sikre en effektiv og skånsom peeling af ansigtet. Huden bliver grundig renset uden enhver form for irritation. Afhjælper hudorme, døde hudceller og stimulerer blodcirkulationen. Reducerer rynker og fine linjer og øger hudens elasticitet. Forbedre optagelsen af efterfølgende plejeprodukter. Efterlader huden blød og glat.

 

Vita Eye & Lip Balm- med vitamin B 12

Denne intense balsam fugter og beskytter de skrøbelige og følsomme områder omkring øjne og læbe konturerne. Ved at forene fordelene ved antioxiderende vitaminer sammen med UV filtre, opnår man beskyttelse mod solens stråler og undgår dehydrering og forhindrer en for tidlig aldring af huden. Sammensætningen af naturlig bivoks, beriget med værdifulde vegetabilske ekstrakter af sheabutter, glycerin og squalan, er det den helt ideelle pleje for at genvinde og opretholde en blød og naturlig hud samt bløde læber.

Anvendelse:

Påføres på områderne omkring øjnene og læberne så ofte som man finder det nødvendigt. Ved anti-ageing behandling, anbefales det at benytte Vita Eye & Lip balm sammen med Vitacreme B12 Anti-ageing Serum og Vitamin B12 dagcreme 1 – 2 gange om dagen.

 

Læs mere om Vitacreme B12 af :

læge og radiodoktoren Carsten Vagn-Hansen.

 

Kunder der har købt dette produkt har også købt