• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret
Produktpakke

MAJ Produktpakke

499,00 DKK 677,00 DKK

Vejl. udsalgspris 677,00 DKK


Husk som altid, at du blot noterer under "evt. bemærkninger til din ordre", hvis du ønsker den grønne regenererende creme i stedet for den blå. :)

Billede af Trustpilot score


Produkter i pakken:
  • 1 x Cleansing Milk med Vitamin B12
  • 1 x Faktor Dagcreme SPF 30 – med vitamin B12
  • 1 x Vita Eye og Lip Balm med Vitamin B12

På Lager: Levering 1-2 hverdage - FRI FRAGT på alle ordrer

stk.

Majpakken

Solen er med på programmet i maj måneds vejrudsigt. Derfor byder denne månedspakke på masser af fugt til huden – og naturligvis solbeskyttelse. 

I majpakken finder du den sæsonaktuelle Faktor Dagcreme SPF30, Vita Eye & Lip Balm og rensemælken Cleansing Milk. 

Faktor Dagcreme SPF30 giver dit ansigt vigtig beskyttelse, som modvirker både forbrænding, rødme og for tidlig aldring forårsaget af solen. Dertil har den også funktion som en dagcreme, så din hud får nærende fugtpleje SAMTIDIG med at den bliver beskyttet af solfiltre. Faktor Dagcreme indeholder bl.a. vitamin E, B3, provitamin B5 og naturligvis vitamin B12 samt allantoin. Din hud får derfor pleje til at fremstå smuk og sund. 

Vita Eye & Lip Balm er perfekt til brug morgen og aften, men også god at have med i tasken til en opfriskning. Vitamin C, B3 og B12 samt bivoks, sheabutter m.m. gør, at balmen øger det antioxidante forsvar i huden og gør den lækker blød.  Den sikrer med andre ord fugtpleje til de sartere områder ved øjne og læber, så du modvirker mørke rander under øjnene og forebygger tørre læber i solskinnet. 

Cleansing Milk er majpakkens renseprodukt, der går forud for brugen af creme og balm. Med denne rensemælk får du effektivt fjernet skidt og snavs fra din hud, hvilket bekæmper urenheder. Rensemælken er rig på abrikoskerneolie, som er med til at efterlade huden blød og smidig. 

Sådan bruger du pakken: 
Brug pakken i sammenspil. 

Start med at anvende Cleansing Milk. Kom produktet på en vatrondel eller i hænderne og rens huden på ansigt, hals og nakke. Kan også bruges til at fjerne make-up. 

Kom hernæst Vita Eye & Lip Balm på. Påfør på områderne omkring øjnene og læberne. Ved øjnene kan du med fordel komme en dråbe på under hvert øje og smøre cremen forsigtigt ud, inde fra næseryggen og ud mod siden. Påfør også gerne på den ikke-bevægelige del af øjenlåget. 

Slut til sidst af med at komme Faktor Dagcreme på huden. Påfør gerne ca. 30 minutter før du skal ud i solen. 

Indeholder: 
Cleansing Milk med Vitamin B12, 200 ml.
Faktor Dagcreme SPF 30 – med vitamin B12, 50 ml.
Vita Eye & Lip Balm med Vitamin B12, 15 ml.