• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret
Produktpakke

JUNI Produktpakke

549,00 kr. 747,00 kr.

Vejl. udsalgspris 747,00 kr.


Husk som altid, at du blot noterer under "evt. bemærkninger til din ordre", hvis du ønsker den grønne regenererende creme i stedet for den blå. :)

Billede af Trustpilot score


Produkter i pakken:
  • 1 x Faktor Dagcreme SPF 30
  • 1 x Anti-Ageing Serum
  • 1 x Regenererende creme


stk.

Junipakken

Med junipakken får du lækker ansigtspleje til sommerens dage og nætter. Pakken består af vores populære Anti-Ageing Serum, som kan bruges under både Faktor Dagcreme SPF30 såvel som Regenererende creme. 

Juni måned betyder, at sommeren for alvor stempler ind og vores tid tilbragt under åben himmel forøges. Det kræver naturligvis den rette pleje, så huden får den optimale kombination af solbeskyttelse, mens solen står på, og genopbyggende pleje, når det er aften og nat.

 

 

Til de formål kan du nyde godt at Anti-Ageing Serum, Faktor Dagcreme og Regenererende creme. 

Anti-Ageing Serum kan bruges både morgen og aften, så du får glæde af dets opstrammende og hydrerende effekt hele døgnet. Serummet er fyldt med nærende ingredienser som blandt andet fugtboostende hyaluronsyre samt urten centella asiatica, som har vitamin A, B, C og D samt zink, magnesium, silica og selen i sig. Derudover er der naturligvis også Vitamin B12 i produktet. Serummet strammer op og hjælper med at ’fylde’ rynker og fine linjer i huden, så de fremstår mindre synlige. 

Pakkens Faktor Dagcreme er yders sæsonrelevant, da den giver dit ansigt vigtig beskyttelse, som modvirker både forbrænding, rødme og for tidlig aldring forårsaget af solen. Dertil har den også funktion som en dagcreme, så din hud får nærende fugtpleje samtidig med at den bliver beskyttet af solfiltre. Faktor Dagcreme indeholder bl.a. vitamin E, B3, provitamin B5 og naturligvis vitamin B12 samt allantoin. Din hud får derfor pleje til at fremstå smuk og sund. 

Pakkens sidste produkt er vores velkendte Regenererende creme, som er utrolig effektiv på tør, moden og beskadiget hud. Her får du glæde af B12-vitaminets genopbyggende effekt og stimulering af cellefornyelsen, mens blandt andet allantoin bidrager med en lækker blødgørende og beroligende egenskab.

Sådan bruger du pakken:
Brug altid produkterne på et afrenset og aftørret ansigt. 

Anbefalet brug - morgen: Påfør først serummet. Der er tale om et koncentreret serum, så du kan nøjes med et par dråber, som påføres i hele ansigtet eller blot på smilerynker og fine linjer ved pande og øjne. Masser serummet nænsomt ind og lad det trænge ind. 

Brug hernæst Faktor Dagcreme SPF30 på huden. Påfør gerne ca. 30 minutter før du skal ud i solen. 


Anbefalet brug - aften: Påfør serummet på samme måde som beskrevet ovenfor. Når serum er absorberet i huden, er det tid til at påføre den regenererende creme. Fordel cremen i hænderne og masser den ind i ansigtet med blide opadgående bevægelser.  

Indeholder: 
Anti-Ageing Serum med Vitamin B12, 30 ml.
Regenererende creme med vitamin B12, 50 ml.
Faktor Dagcreme SPF 30 – med vitamin B12, 50 ml.