Effektiv rynkecreme med dokumenteret effekt

Denne rynkecreme er kåret som bedst i test. Anvend Vitacreme B12 og se hvilke fantastiske resultater det giver. Med alderen mister huden sin spændstighed og elasticitet, og rynker og små linier opstår. Vitacreme B12, som indeholder Vitamin B12, er yderst effektiv imod bekæmpelse af rynker. Det er en creme uden parabener og andre hormonforstyrrende ingredienser, som får vækket collagenfibrerne naturligt til live igen.

Klinisk dokumenteret rapport

Der er lavet et forsøg på 100 personer i alderen mellem 20 og 60 år og med forskellige hudtyper, så som fedtet, tør eller normal hud.

 

I 7 uger anvendte testpersonerne dagligt Vitacreme B12 rynkecreme med det aktive vitamin B12. Den generelle vurdering af cremen var yderst positiv. Cremen er let absorberende og efterlader huden blød og glat, ikke fedtet eller skinnende.

100% af alle testpersoner havde synlig effekt ved brug af rynkecremen

  • 25 % havde en spektakulær forbedring af opstramning af huden i ansigtet og på halsen, samt reduktion af dybden på rynker og de fine linjer var forsvundet og huden var mærkbar blevet mere blød og frisk.
  • 40 % havde en synlig forbedring. Hudens fugtniveau blev markant bedre. Huden føltes mere elastisk og bedre opstrammet og rynker og fine linjer blev synlig reduceret.
  • 35 % viste stor forbedring af fugtniveauet i huden og elasticiteten i vævet ligeledes forbedret.

 

Afslutningsvis er resultaterne bemærkelsesværdige.

En creme med hurtige og synlige resultater

Alle der deltog i forsøget bemærkede en meget hurtig effekt, allerede efter en uges brug var der synlige resultater.

 

Denne test bekræfter en stimulering af biosyntesen i bindevævet i dermis (overhuden). Derved udsættes hudens ældningstegn, så som rynker og fine linjer.

 

Resultaterne viser også at have en yderst stimulerende virkning på genopbyggelsen af elastinfibre i den mellemliggende dermo-epidermal zone, derved styrkes hudens elasticitet og efterlader huden opstrammet og mere smidig.

 

Herunder ses billede før og efter brug af Vitacreme B12 rynkecreme.

 

Billede taget før brug af Vitacreme B12 Billede taget efter 6 ugers daglig brug af Vitacreme B12