• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret

Effektiv rynkecreme med dokumenteret effekt

Vitacreme B12 rynkecreme er en god rynkecreme med dokumenteret effekt og B12-vitaminindhold. Anvend Vitacreme B12 og se hvilke fantastiske resultater, den giver.

 

Med alderen mister huden sin spændstighed og elasticitet, så rynker og små linjer opstår. Heldigvis findes der midler, som lindrer den synlige aldring fra rynkerne.

 

Køb Vitacreme B12 med vitamin B12

Køb vitacreme B12 uden parfume

 

 

Vitacreme B12, som indeholder vitamin B12, er yderst effektiv til bekæmpelse af rynker. Det aktive stof, vitamin B12 har en yderst gavnlig virkning på rynker, da det blandt andet vækker collagenfibrene naturligt til live igen ved at stimulere hudens cellefornyelse og opretholde hudens naturlige fugtighed. Kort sagt en effektiv rynkecreme, der virker!

 

Antirynkecreme, der virker: Klinisk dokumenteret rapport

Der er lavet et forsøg på 100 personer i alderen mellem 20 og 60 år, med forskellige hudtyper, så som fedtet, tør og normal hud.

 

I 7 uger anvendte testpersonerne dagligt Vitacreme B12 rynkecreme med det aktive vitamin B12. Den generelle vurdering af cremen var yderst positiv. Cremen er let absorberende, og efterlader huden blød og glat, ikke fedtet eller skinnende.

 

Vigtigst af alt, så havde 100 % af testpersonerne oplevet en synlig effekt ved brug af vores creme mod rynker. Værd at bemærke er det blandt andet, at:

  • 25 % havde en spektakulær forbedring af opstramning af huden i ansigtet og på halsen, samt reduktion af dybden på rynker. Fine linjer var også forsvundet, og huden var mærkbar blevet blødere og friskere.
  • 40 % havde en synlig forbedring. Hudens fugtniveau blev markant bedre. Huden føltes mere elastisk og bedre opstrammet, mens rynker og fine linjer blev synlig reduceret.
  • 35 % viste stor forbedring af fugtniveauet i huden, mens elasticiteten i vævet ligeledes blev forbedret.

Resultaterne for Vitacreme B12 som rynkecreme er ganske enkelt meget bemærkelsesværdige. Du kan læse mere om vores undersøgelse her

En rynkecreme med hurtige og synlige resultater

Alle der deltog i forsøget bemærkede en meget hurtig effekt, allerede efter en uges brug var der synlige resultater!

 

Denne test bekræfter, at cremen bidrager til stimulering af biosyntesen i bindevævet i dermis (overhuden). Derved udsættes hudens ældningstegn, så som rynker og fine linjer.

 

Resultaterne viser også, cremen hjælper med genopbyggelsen af elastinfibre i den mellemliggende dermo-epidermal zone. Derved styrkes hudens elasticitet og efterlader huden opstrammet og mere smidig.

 

Herunder ses billede før og efter brug af Vitacreme B12 rynkecreme.

 

Billede taget før brug af Vitacreme B12 Billede taget efter 6 ugers daglig brug af Vitacreme B12
Før brug af vores antirynkecreme Vitacreme som bedste rynkecreme

 

Som du kan se på billederne, er rynkerne kraftigt reduceret, og huden fremstår både glattere og mere sund. Særligt er de før fremtrædende ’kragetæer’ (som mange allerede opdager i slutningen af 20’erne) markant reduceret, hvilket resulterer i et mere ungdommeligt udseende.

 

Bemærk desuden, at der også under øjnene og ind mod næseryggen er sket en opstramning i huden og en reduktion af rynkerne, som på ingen vis har samme dybde længere.

 

Vitacreme B12 er derfor i vores optik i kategorien bedste creme mod rynker - særligt da egner den sig til alle hudtyper, selv sart hud.

Hør hvorfor Louise bruger Vitacreme B12 som rynkecreme:

 

Hvorfor får man rynker?

Det er ikke uden grund, at mange mennesker efterspørger anti-age produkter og en effektiv rynkecreme, der virker! Det er nemlig helt naturligt, at vi med tiden oplever rynker.

 

Du bliver ældre

En helt naturlig årsag til rynker er, at vi bliver ældre. Enkelte steder synker vores hud indad, fordi vi får mindre underhudsfedt, mens vi også f.eks. oplever en reduktion i vores evne til at producere collagen og huden mister sin elasticitet. Alt sammen fører til rynker.

 

Bemærk derfor: Ifølge vores undersøgelse af 100 personer, hjælper Vitacreme B12 rynkecremen med at vække collagenfibrene naturligt til live, blødgøre huden og give bedre elasticitetsvilkår. 

Tyngdekraften trækker

Den kraft, som holder os nede, trækker også i vores hud. Selvom vi normalvis ikke bemærker tyngdekraften, præger den os, da den kan bevirke, at huden hænger mere.

 

Dine udtryk sætter sig

Hver eneste dag trækker dine ansigtsmuskler sig sammen på samme måde, når du gentager et udtryk. Det vil med tiden føre til såkaldte ’udtrykslinjer’, der sætter sig som rynker.

 

På grund af ansigtets muskelopbygning, vil dine udtrykslinjer typisk være mest synlige omkring øjne og mund.

 

Du kan sove dig til rynker

Selvom du hviler og slapper af, når du sover, kan du stadig risikere at opleve soverynker. Personer, der altid sover på samme side, kan opleve at få denne slags rynker – tilmed på asymmetrisk vis pga. ens sovemønstre.

 

Solen er hård ved huden

Solen har aldrig været hudens bedste ven. Derfor er det vigtigt at have gode solvaner. Solcreme beskytter f.eks. ikke bare mod rødmen, men er med til at forhindre, man får ’gammel’ hud pga. de kraftige UV-stråler.

 

Både solens UVA- og UVB-stråler kan medføre forandringer i underhuden, som på sigt vil gøre huden tyndere og skabe bedre vilkår for rynkerne.

 

Husk derfor altid solbeskyttelse som et forebyggende værn, og anvend desuden vores antirynkecreme. Du kan også beskytte den finere hud omkring dine øjne ved at bruge solbriller, når solen står skarpt.

 

Din livsstil sætter spor

Din hud er kroppens største organ. Ligesom resten af din krop, skal du passe på den. Huden glemmer ikke din livsstil, og det kan blandt andet rygere og personer med uheldige solvaner mærke. Det er nemlig nogle af de ting, der er hårdest for huden - derfor er det altid værd at investere i den bedste rynkecreme.

 

Husk generelt at passe på din hud og at pleje den med fugtgivende og næringsrig creme.

 

Den traditionelle renererende creme med vitamin B12 Den nye regenererende creme uden duft, med vitamin B12
Før brug af vores antirynkecreme Vitacreme som bedste rynkecreme

Brug rynkecreme før rynkerne kommer

Som du kan se, er rynkerne ikke noget, der opstår ud af det blå, men et evigt tilsnigende resultat af både livsstil og naturlove. Derfor giver det god mening at starte med at bruge creme mod rynker allerede før de har meldt deres ankomst.

 

Huden bliver ældre uanset hvordan vi gør, og derfor giver det mening at tage midler som rynkecreme tidligt i brug for at udskyde hudens aldringstegn. En effektiv creme mod rynker der virker, som vores Vitacreme B12, kan udglatte de fine linjer og rynker, så huden fremstår glattere og mere ung.

 

Shop Vitacreme B12 her