Creme til tør hud

Vitacreme B12 er en fugtplejende og blødgørende creme til tør hud 

God creme mod tør hud

Tør hud er en meget generende tilstand, som primært rammer hænder, ben, arme og ansigt. Huden er vores største organ, og derfor er det vigtigt, at du holder huden smidig og blød gennem hele livet.

Vitacreme B12 er en effektiv og kløestillende creme til tør hud med en dokumenteret effekt. Hvis du har tendens til tør hud, så skal du bruge en fugtplejende og blødgørende creme, der indeholder meget fedt. Vitacreme B12 har en helt unik sammensætning af ingredienser som bl.a. tæller: vitamin B12, glycerin, sheabutter, bivoks, vitamin B3, vitamin C, vitamin E og mange andre ingredienser, som fugtgiver – og opretholder – hudens naturlige hydrering og elasticitet. 

Creme med dokumenteret effekt mod tør hud 

Kliniske undersøgelser har dokumenteret, at særligt B12-vitamin modvirker, og bekæmper tør hud, hvilket vores creme bl.a. indeholder. Undersøgelserne af vitacreme B12 cremen er desuden dokumenteret effekt på, at dette er en af de bedste creme til tør og sart hud. I undersøgelserne deltog 100 personer i alderen 20-60 år med forskellige hudtyper, og resultaterne viste en synlig forbedring af hudens fugtniveau og elasticiteten. Vitacreme B12 cremen er desuden certificeret af Swiss Vitamin Institute, der er din garanti for at her får et høj kvalitet produkt med den mest optimale mængde vitamin B12.   

Hvorfor får man tør hud?

Tør hud er især et problem i vinterhalvåret, hvor temperaturen og luftfugtigheden falder, hvorfor det har en udtørrende effekt på huden. Samtidig opholder vi os meget indendørs, og denne store temperaturkontrast er heller ikke godt for hudens fugtighed. Mængden af talgkirtler i huden falder også, jo ældre vi bliver, ligesom vi har sværere ved at holde huden naturlig fugtig. Er der generelt mange i din familie, som lider af tør hud, så kan du også være ekstra genetisk disponeret. 

Bedste creme mod tør hud om vinteren

Vitacreme B12 – kløestillende creme

Døjer du med tør og ru hud, så er det ikke noget, der umiddelbart går over af sig selv. Ofte er den tørre hud meget generende, og huden føles stram. Der kan opstå sprækker i huden – og huden kan blive så tør, at den begynder at bløde. Den tørre hud klør ofte, men her er det vigtigt, at du ikke begynder at klø i den tørre hud, da det blot vil forværre hudens tilstand. Som en kløestillende creme har Vitacreme B12 en lindrende effekt på huden, som fugter og blødgøre huden. Således mindskes behovet også for at klø i den tørre hud, mens niveauet af kollagen i huden bliver styrket. 

Hyppig håndvask kan give tørre hænder - Brug Vitacreme B12 mod tør hud

Det er selvfølgelig vigtigt at vaske hænder mange gange i løbet af dagen. Men hyppig håndvask kan forværre hændernes tilstand, så de bliver tørre og røde. Derfor er det vigtigt at bruge en mild, neutral håndsæbe uden parfume, ligesom vandet ikke må være alt for varmt, da det kan udtørre huden yderligere. Hænderne skal efterfølgende tørres grundigt. Når hænderne er tørre, skal du smøre dem med Vitacreme B12, da det er en fed og fugtgivende creme, som modvirker tørre hænder efter håndvask.