• Levering 1-2 hverdage
 • Fri fragt på alle ordre
 • Fuld returret

Creme til tør hud

Vitacreme B12 er en fugtplejende og blødgørende creme til tør hud 

Tør hud opstår når hudens barriere nedbrydes. Dette gør huden irritabel, skællende og rød. Men med en god fugtgivende creme styrkes huden og de naturlige barriere genopbygges. Tør hud kan opstå flere forskellige steder på kroppen, særligt på ansigtet og hænderne. Med en god creme til tør hud kan du forebygge tør hud og holde din hud blød og smidig.

 

Her på siden finder du info om brugen af vores Vitacreme B12 creme mod tør, gode tips til pleje af tør hud samt andre produkter, der tilfører fugt til huden.

 

God creme mod tør hud

Vitacreme B12 - bedste creme mod tør hud

Den bedste creme til tør hud

Vitacreme B12 indeholder B12-vitamin genopretter hudens naturlig fugtighed, så huden bliver blød og smidig. Derfor er det en effektiv creme til tør hud.

 

Derfor er Vitacreme B12 en god creme mod tør hud:

 • B12-vitamin genopretter hudens naturlige fugtighed
 • Huden tilføres også fugt af allantoin, dimethicone og cetearyl alkohol
 • Cremen er særlig egnet til sensitiv hud
 • Fungerer både som forebyggende fugtighedscreme samt creme mod eksisterende tør hud
 • I kliniske undersøgelser oplevede alle testpersoner en mærkbar forbedring af hudens fugtighed
 • Certificeret af Swiss Vitamin Institute

 

Kliniske undersøgelser af Vitacreme B12 cremen viser, at det er en god creme til meget tør hud, der har fået for meget sol, kulde eller vind. Alle testpersonerne oplevede en forbedring af fugtniveauet i huden samt at huden var mærkbar blødere og friskere. Vitacreme B12 indeholder også allantoin, dimethicone og cetearyl alkohol, der alle tilfører fugt til huden og opretholder hudens naturlige hydrering. Derfor er dette en af de bedste ansigtscreme til tør hud.

Læs mere om de kliniske undersøgelser her.

 

Se mere om Vitacreme B12s egenskaber mod tør hud i videoen:

 

Certificeret af Swiss Vitamin Institute

Vitacreme B12 cremen er certificeret af Swiss Vitamin Institute, der er din garanti for, at du får et højkvalitetsprodukt med den mest optimale mængde vitamin B12.

Shop Vitacreme B12 her

Kløestillende creme med Vitamin B12

Døjer du med tør og ru hud, så er det ikke noget, der umiddelbart går over af sig selv. Ofte er den tørre hud meget generende, og huden føles stram. Der kan opstå sprækker i huden – og huden kan blive så tør, at den begynder at bløde. Den tørre hud klør ofte, men her er det vigtigt, at du ikke begynder at klø i den tørre hud, da det blot vil forværre hudens tilstand. Som en kløestillende creme til tør hud har Vitacreme B12 en lindrende effekt på huden, som fugter og blødgøre huden. Således mindskes behovet også for at klø i den tørre hud, mens niveauet af kollagen i huden bliver styrket.

 

Hyppig håndvask kan give tørre hænder - Brug Vitacreme B12 mod tør hud

Det er selvfølgelig vigtigt at vaske hænder mange gange i løbet af dagen. Men hyppig håndvask kan forværre hændernes tilstand, så de bliver tørre og røde. Derfor er det vigtigt at bruge en mild håndsæbe, ligesom vandet ikke må være alt for varmt, da det kan udtørre huden yderligere. Hænderne skal efterfølgende tørres grundigt. Når hænderne er tørre, skal du smøre dem med Vitacreme B12, da det er en fed og fugtgivende creme, som modvirker tørre hænder efter håndvask.

 

Kvinder holder Vitacreme B12 cremen til tør hud

Shop Vitacreme B12 her

Andre creme til tør hud

Hele din krop har godt af fugtighedscreme. Din skønhedsrutine bør derfor også indeholde nogle af vores andre creme til tør hud. Brug eksempelvis vores bodylotion med vitamin B12.

 

Hos Vitacreme finder du også andre creme til tør hud, der tilfører fugt til huden. Vores bodylotion med vitamin B12 sikrer den optimale pleje af kroppen. De mange nærende og regenererende ingredienser sørger for at bevare hudens fugtighed samt udsætte hudens naturlige ældningstegn. Den beskytter mod sol og miljøforurening og opstrammer og forbedre hudens elasticitet og blødhed.

 

Vores Cleansing Milk med vitamin B12 indeholder blandt andet Abrikoskerneolie, som har en fugtgivende effekt på huden. Samtidig fjerner rensemælken skånsomt urenheder og make-up, så huden efterlades blød og smidig.

 

Forebyg tør hud med vores fugtgivende produktpakke.

 

Billede af produktpakke 9

Tips til at forebygge tør hud

En god fugtgivende creme er selvfølgelig vigtigt for at kunne tilføre fugt til huden. Men derudover er der også andet, som du kan gøre for at undgå tør hud. Du kan prøve at tage korte og køligere bade og bruge en creme ved hyppig håndvask. Desuden er det vigtigt at drikke rigeligt med vand, anvende solcreme hyppigt og undgå produkter, der giver dig tør hud.

 

Sådan undgår du tør hud:

 • Brug en god creme til tør hud, som f.eks. Vitacreme B12
 • Brug creme efter håndvask
 • Tag korte bade i køligt vand
 • Drik rigeligt med vand
 • Brug solcreme ofte
 • Undgå produkter, der irriterer din hud

 

Hvorfor får man tør hud?

Der er mange forskellige årsager til, at man får tør hud, som blandt andet disse:

 

Årsager til tør hud:

 • Koldt vejr og tør luft
 • Meget brug af sæbe
 • Tør hud kan være arveligt
 • Lange bade med varmt vand
 • Hvis man ikke drikker nok vand
 • Med alderen vil huden blive mere tør
 • Brug af rengøringsmidler og andre kemikalier
 • Nogle sygdomme kan også gøre huden tør

 

Huden bliver ofte mere tør i vinterhalvåret, hvor temperaturen og luftfugtigheden falder, hvorfor det har en udtørrende effekt på huden. Samtidig opholder vi os meget indendørs, og denne store temperaturkontrast er heller ikke godt for hudens fugtighed. Almindelige situationer som at hyppig håndvask, brug af rengøringsmidler, mængden af vand vi drikker og lange varme bade kan også gøre huden tør. Desuden bliver vores hud ofte mere tør med alderen eller det kan være arveligt. Nogle sygdomme forårsager også tør hud.

Gør din hud blød og smidig med Vitacreme B12