• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret

Vitacreme B12 mod solskoldning og forbrænding

Anvend Vitacreme B12 mod solskoldning, rødme og forbrændinger

Kvinde med solforbrændingKliniks test af Vitacreme B12 mod solskoldning, rødme og forbrænding

Denne kliniske test er lavet på ALPINE CAMP på Mont-Blanc i 2600 meters højde. De 14 personer der blev testet var instruktører, bjergguider, amatørklatrere og unge praktikanter fra den franske Alpine Club. Hele testforløbet blev registreret af lejrens medicinske enhed bestående af 3 læger.

 

De blev delt i to hold: Det ene med instruktører og bjergguider, hvis ansigter efter lang tids ophold på bjerget bar synlig præg af vejr, vind og solens stråler som bliver forstærket i stor højder. Huden i deres ansigter er tør, tyk og lettere rynket. Læsionerne bliver forværret af klimaet, ude på gletsjerne hvor der er meget vind, sol og ekstrem kulde. Skaderne viser sig ved afskalning, udslæt og blister. 

 

Vitacreme B12 blev anvendt på alle deltagerne og allerede efter få dages brug kunne der ses tydelig forbedringer i huden.

 

  • Holdet med de personer som havde været på bjerget i kort tid og derfor kun havde lettere læsioner i huden forårsaget af vind, kulde og sol kunne efter få dage med vitacreme B12 både mærke og se en hurtig forbedring af læsionerne. Huden fik tilført fugt og blev mere glat og smidig samt afskalning stoppede og huden føltes normaliseret på kort tid.
     
  • De personer som havde de mest belastede læsioner fik gradvis en forbedring efter brug af vitacreme B12. Forbrændingerne blev lindret, afskalningen stoppede og den tykke, tørre og rynkede hud blev forbedret dag for dag. Hudens naturlige fugtniveau blev genetableret og huden helede op.
     
  • De personer som havde brugt vitacreme B12 til forebyggelses bevarede fugtigheden og blødheden i huden og undgik afskalninger forårsaget af kulde og solstråler.

 

Konklusionen af den kliniske test viser en betydelig reduktion og en hurtig forbedring af de læsioner som forårsages af de ekstreme vind og vejrforhold som styrker solens kraft og forårsager skader den stor højde.