Psoriasis creme - effektiv behandling af psoriasis

Vitacreme B12 er en god fed og helende psoriasis creme

Vitacreme B12 er en af de bedste creme mod psoriasis med en klinisk dokumenteret effekt. Med denne psoriasis creme får du en fed fugtighedscreme, der behandler psoriasis ved at lindre og gøre huden smidig, da netop indholdet af vitamin B12 er gavnende for dens elasticitet. Derfor er Vitacreme B12 også en effektiv rynkecreme og creme til tør hud.

Psoriasis creme

Creme mod psoriasis

Hvad er psoriasis?

Psoriasis er en arvelig og kronisk hudsygdom, der rammer ca. 2-3 procent af befolkningen og kan desværre ikke helbredes. Sygdommen påvirker immunforsvaret i overhuden og kan danne rødt udslæt. Psoriasis kan bryde ud alle steder på kroppen, men rammer typisk hårbunden, albuer, knæ, negle og ansigt.

Man kan periodevis få voldsomme udbrud af psoriasis med store røde og hævede områder. Ordet psoriasis kommer desuden af det græske ord for kløe, fordi man ofte også vil døje med kløende hud. Det man selv kan gøre, er at pleje huden med en god og fed creme til psoriasis, der holder huden blød og smidig.

 

Bedste creme mod psoriasis

Vitacreme B12 er en af de bedste creme mod psoriasis, på grund af B12-vitaminets regenererende og fugtigende effekt. Netop en god fugtighedscreme er en afgørende måde at lindre gener fra psoriasis.

Derfor er Vitacreme B12 en god creme mod psoriasis:

  • Cremen er kløestillende.
  • Vitamin B12 aktiverer hudens cellefornyelse og genopretter hudens naturlige fugtighed.
  • Det er også en effektiv creme mod rødme, tør hud og eksem.
  • Vitacreme B12 er udviklet specielt til sensitiv hud.
  • Cremen er certificeret af Swiss Vitamin Institute.

Psoriasis er en arvelig sygdom, men det er også en sygdom, som man kan have i lang tid uden udbrud. I perioder uden udbrud er det vigtigt, at bruge en effektiv creme til forebyggelse af udbrud. Da psoriasis kan udløses af skader i huden, er det en god idé at bruge en creme, som er udviklet til behandling af skadet hud. Psoriasis kan eksempelvis udløses af solskoldning, eksem, hudafskrabninger og lignende hudskader. Vitacreme B12 er særligt udviklet til behandling af sensitiv og skadet hud. Cremen har en dokumenteret effektiv til behandling af tør hud, rødme, soleksem og lignende skader. Derfor kan cremen hjælpe med at forebygge psoriasis udbrud og lindre gener, hvis udbrud opstår. Vitacreme B12 er desuden en klinisk dokumenteret creme, hvilket du kan læse mere om her.

 

Shop Vitacreme B12 her

 

creme mod psoriasis

 

Brug en vitamin B12 creme mod psoriasis

En B12-creme med vitamin B12 har vist sig at være en effektiv creme mod psoriasis. B12-vitaminet i cremen har en regenererende effekt, fordi vitaminet stimulerer hudens cellefornyelse og opretter dermed hudens naturlige fugtighed. Desuden styrker og genopretter B12-vitamin også hudens naturlige barrierer. Derfor anvendes B12 creme ofte til behandling af problemhud, som for eksempel tør, rød og kløende hud - og psoriasis.

Den kroniske sygdom psoriasis er også forbundet med mange hudgener, herunder kløe og fortykkede pletter på huden. Til behandling af dette er en B12 creme som Vitamin B12 et godt valg, fordi cremen har en lindrende effekt på de gener, som man oplever ved psoriasis. Desuden behandles psoriasis bedst med en fed fugtighedscreme, netop som Vitacreme B12.

 

Hvem bliver ramt af psoriasis?

Psoriasis er en hudsygdom, som vi alle kan blive ramt af. Mænd og kvinder er lige disponeret for at udvikle sygdommen, og mange får allerede de første symptomer i de sene teenageår – men sygdommen kan også opstå i en tidligere eller senere alder. Som bekendt er psoriasis arveligt, og derfor har man øget risiko for at udvikle sygdommen, hvis der allerede er én eller flere i familien med psoriasis. Psoriasis kan dog sagtens springe en generation over.

Man kender ikke den præcise årsag til, at folk udvikler psoriasis, men der er flere faktorer, som har en indflydelse. Faktorer som manglende sollys, gentagende solskoldninger, ubalance i hormonerne samt langvarig stress eller depression er bare nogle af faktorerne, som kan være medvirkende til opblusning af psoriasis. Psoriasis er ikke farligt, men som en kronisk sygdom er den meget belastende at leve med, hvis ikke den holdes nede og behandles effektivt.