• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret

Psoriasis - creme til lindring af psoriasis

Vitacreme B12 er en god fed og helende creme til lindring af psoriasis

Vitacreme B12 er en god creme til lindring af psoriasis, fordi B12-vitaminet i cremen kan hjælpe med at lindre psoriasis hudgener. Ved brug af denne fugtighedscreme til psoriasis, får du en fed fugtighedscreme, der lindrer psoriasis udslæt og gør huden smidig. Vitamin B12 er desuden gavnende for dens elasticitet. Derfor er Vitacreme B12 også en effektiv rynkecreme og creme til tør hud.

Grøn regenererende cremeBlå regenererende creme

Hvad er psoriasis?

Psoriasis er en arvelig og kronisk hudsygdom, der rammer ca. 2-3 procent af befolkningen og kan desværre ikke helbredes. Sygdommen påvirker immunforsvaret i overhuden og kan danne rødt udslæt. Psoriasis kan bryde ud alle steder på kroppen, men rammer typisk hårbunden, albuer, knæ, negle og ansigt.

Man kan periodevis få voldsomme udbrud af psoriasis med store røde og hævede områder. Ordet psoriasis kommer desuden af det græske ord for kløe, fordi man ofte også vil døje med kløende hud. Det man selv kan gøre, er at pleje huden med en god og fed creme til psoriasis, der holder huden blød og smidig.

Lindrende creme mod psoriasis gener

Vitacreme B12 er en god lindrende creme mod psoriasis gener, på grund af B12-vitaminets regenererende og fugtigende effekt. Netop en god fugtighedscreme er en afgørende måde at lindre gener fra psoriasis.

 

Derfor kan Vitacreme B12 hjælpe med at lindre psoriasis:

  • Cremen er kløestillende.
  • Vitamin B12 genopretter hudens naturlige fugtighed. 
  • Det er også en effektiv creme mod rødme, tør hud og eksem.
  • Vitacreme B12 er udviklet specielt til sensitiv hud.
  • Cremen er certificeret af Swiss Vitamin Institute.

Psoriasis er en arvelig sygdom, men det er også en sygdom, som man kan have i lang tid uden udbrud. I perioder uden udbrud er det vigtigt at bruge en effektiv creme til forebyggelse af udbrud. Da psoriasis kan udløses af skader i huden, er det en god idé at bruge en creme, som indeholder ingredienser, der er særlig gavnlige, som f.eks. vitamin B12. Psoriasis kan eksempelvis udløses af solskoldning, eksem, hudafskrabninger og lignende hudskader. Cremen har blandt andet en dokumenteret effekt på tør hud, som f.eks. kan udløse udslæt. Vitacreme B12 er desuden en klinisk dokumenteret creme, hvilket du kan læse mere om her.

Shop creme mod psoriasis her

 

Haand med psoriasisCreme til psoriasis

 

Brug en vitamin B12 creme mod psoriasis

En B12-creme med vitamin B12 kan være en god måde at lindre psoriasis. B12-vitaminet i creme har en regenererende effekt, fordi vitaminet genopretter hudens naturlige fugtighed. Desuden styrker og genopretter B12-vitamin også hudens naturlige barrierer. Derfor anvendes B12 creme ofte til lindring af gener fra problemhud, som for eksempel tør, rød og kløende hud - og psoriasis.

Den kroniske sygdom psoriasis er også forbundet med mange hudgener, herunder kløe og fortykkede pletter på huden. Til lindring af gener er en creme med vitamin B12 et godt valg, fordi cremen har en lindrende effekt på de gener, som man oplever ved psoriasis. 

 

 

Hvem bliver ramt af psoriasis?

Psoriasis er en hudsygdom, som vi alle kan blive ramt af. Mænd og kvinder er lige disponeret for at udvikle sygdommen, og mange får allerede de første symptomer i de sene teenageår – men sygdommen kan også opstå i en tidligere eller senere alder. Som bekendt er psoriasis arveligt, og derfor har man øget risiko for at udvikle sygdommen, hvis der allerede er én eller flere i familien med psoriasis. Psoriasis kan dog sagtens springe en generation over.

Man kender ikke den præcise årsag til, at folk udvikler psoriasis, men der er flere faktorer, som har en indflydelse. Faktorer som manglende sollys, gentagende solskoldninger, ubalance i hormonerne samt langvarig stress eller depression er bare nogle af faktorerne, som kan være medvirkende til opblusning af psoriasis. Psoriasis er ikke farligt, men som en kronisk sygdom er den meget belastende at leve med, hvis ikke den holdes nede og behandles effektivt.

Shop creme mod psoriasis her