Vitacreme B12 mod Psoriasis

Vitacreme B12 er en god fed og helende psoriasis creme, der er testet virksom samt er fri for hormoner

Psoriasis er en arvelig og kronisk hudsygdom, der rammer ca. 2-3 procent af befolkningen og kan desværre ikke helbredes. Psoriasis kan bryde ud alle steder på kroppen, men rammer typisk hårbunden, albuer, knæ, negle og ansigt.
 
Man kan periodevis få voldsomme udbrud af psoriasis med store røde og hævede områder. Det man selv kan gøre, er at pleje huden med en god og fed creme til psoriasis, der holder huden blød og smidig.
 
Vitacreme B12 fungerer som en psoriasis creme ved at lindre og gøre huden smidig, da netop indholdet af vitamin B12 er gavnende for dens elasticitet.

Vitacreme B12 som psoriasis creme

Vitacremes regenererende creme med det aktive Vitamin B12, har vist sig at have mange gode og positive resultater mod psoriasis, da den både er kløestillende, helende og regenererende. 
 
Du kan købe vores creme mod psoriasis ved at klikke på linket ovenfor.

Hvem bliver ramt af psoriasis?

Psoriasis er en hudsygdom, som vi alle kan blive ramt af. Mænd og kvinder er lige disponeret for at udvikle sygdommen, og mange får allerede de første symptomer i de sene teenageår – men sygdommen kan også opstå i en tidligere eller senere alder. Som bekendt er psoriasis arveligt, og derfor har man øget risiko for at udvikle sygdommen, hvis der allerede er én eller flere i familien med psoriasis. Psoriasis kan dog sagtens springe en generation over. 
 
Man kender ikke den præcise årsag til at folk udvikler psoriasis, men der er flere faktorer, som har en indflydelse. Faktorer som manglende sollys, gentagende solskoldninger, ubalance i hormonerne samt langvarig stress eller depression er bare nogle af faktorerne, som kan være medvirkende til opblusning af psoriasis. Psoriasis er ikke farligt, men som en kronisk sygdom er den meget belastende at leve med, hvis ikke den holdes nede og behandles effektivt.