• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret

Bedste Fugtighedscreme – Klinisk dokumenteret effekt! 

Fugtighedscreme der genopretter huden naturlige fugtighed

Med Vitacreme B12 får du en plejende og regenererende fugtighedscreme med klinisk dokumenteret effekt. Vitacreme B12 kan både anvendes på kroppen og i ansigtet, hvor den aktivt genopretter, og bibeholder, hudens naturlige fugtighed. Døjer du f.eks. med hudgener fra eksempelvis tør hud eller akne, så er Vitacreme B12 en fugtighedscreme, der kan hjælpe med at lindre disse hudgener. Kliniske undersøgelser har bl.a. vist, at Vitacreme B12 har en særlig gavnlig effekt på tør hud. Også til normal hud, er Vitacreme B12 en god fugtighedscreme, fordi B12-vitaminet  genopretter fugtigheden i netop din hudtype.

 

Regenererende fugtighedscreme m B12 vitamin

Er Vitacreme B12 den bedste fugtighedscreme?

Der findes mange forskellige fugtighedscreme, så hvorfor er Vitacreme B12 en af de bedste fugtighedscreme? Vitacreme B12 er en alsidig fugtighedscreme, fordi den virker godt til alle hudtyper og kan bruges som fugtgivende creme på mange kropsdele, herunder ansigtet, hænderne og resten af kroppen. Fugtighedscremen har desuden en klinisk dokumenteret effekt og er certificeret af Swiss Vitamin Institute, hvilket er din garanti for, at du får en af de bedste fugtighedscreme.

 

Derfor er Vitacreme B12 en af de bedste fugtighedscreme:

  • Parabenfri fugtighedscreme.
  • B12-vitaminet i cremen genskaber hudens naturlige fugtbalance.
  • Cremen kan bruges overalt, som ansigtscreme, håndcreme og body lotion.
  • Cremen virker på alle hudtyper og er særlig effektiv til sensitiv hud.
  • Certificeret af Swiss Vitamin Institute: Din garanti for at produktet er af høj kvalitet og indeholder den optimale mængde B12-vitamin. Læs mere.
  • Klinisk dokumenteret effekt: Alle i en undersøgelse af 100 personer i alderen 20-60 år med forskellige hudtyper oplevede en synlig forbedring af hudens fugtighedsniveau og elasticitet. Læs mere.

 

Vitacreme B12 findes også uden duft 

 

 

Genskab hudens naturlige fugtighed med Vitamin B12

Vitacreme B12 indeholder forskellige vitaminer, olier og andre naturlige ingredienser, som vedligeholder hudens naturlige fugtbalance, og stimulerer cellefornyelsen. Som navnet antyder, indeholder vores fugtighedscreme bl.a. vitamin B12. Vitamin B12 – cyanocobalamin – forbedrer hudens glathed og elasticitet samtidig med, at det reducerer rynker og fine linjer. Derudover forebygger og korrigerer vitaminet tørhed. Af andre vitaminer indeholder Vitacreme B12 også vitamin C og vitamin E, som dels styrker hudens dannelse af kollagen, ligesom det hjælper med at opretholde hudens hydrering.

 

Ingredienslisten er sammensat med afsæt i mange års ekspertise inden for hudpleje, så du er garanteret en blødgørende virkning på huden alt imens, at den også tilfører fugtighed. Vitacreme B12 absorberes hurtigt i huden – og efterlader ikke huden fedtet.

 

Cremer med vitamin B12

Shop Vitacreme B12 her

En god fugtighedscreme til ansigtet

Vitacreme B12 fugtighedscremen har en regenererende effekt, da B12-vitaminet aktiverer hudens cellefornyelse, så hudens naturlige fugtbalance genoprettes. Netop derfor er cremen en god fugtighedscreme til ansigtet. Cremen plejer huden og samtidig sørger B12-vitaminet for, at huden hverken bliver for fedtet eller for tør. B12-vitaminet genopretter hvert individs naturlige fugtighed, og derfor kan cremen bruges til alle hudtyper, uanset om man har normal eller sensitiv hud.

 

Huden på ansigtet er særlig følsom overfor vejret, maden der spises og overfor ingredienserne i din ansigtscreme. Derfor kan det anbefales at vælge en fugtighedscreme til ansigtet, der er skånsom og som er særligt egnet til sensitiv hud. Dermed er man sikker på, at huden ikke vil få negative reaktioner til cremen. Vitacreme B12 cremen er altså en god fugtighedscreme til ansigtet, fordi den er lavet til sensitiv hud, så din hud vil få den bedste og mest skånsomme pleje.

 

God fugtighedscreme til tør hud

Nogle hudlidelser er særligt sæsonbetonet, hvilket især er kendetegnet ved tør hud. I vinterhalvåret er vores hud meget udsat, da den lavere temperatur og luftfugtighed ofte medfører, at huden udtørrer. Det, der sker, er, at hudens naturlige vandindhold fordamper under kulde og hård vind, ligesom noget af hudens beskyttende fedtlag forsvinder. I vinterhalvåret er det derfor en god idé at finde en god fugtighedscreme til tør hud, som for eksempel Vitacreme B12.

 

Navnlig håndryggen er udsat, da huden her er tynd og sårbar, ligesom den hurtigt bliver eksponeret for kulde og vind, hvis vanterne ikke er kommet på. Hyppige håndvask eller meget lange, varme bade kan også have en udtørrende effekt på huden, og derfor er det vigtigt at pleje huden med vores fugtighedscreme: Vitacreme B12. Kom cremen på huden efter håndvask eller bad. Læs mere om Vitacreme B12 cremen mod tør hud.

 

Billede af Vitacreme B12 fugtighedscreme

 

Fugtighedscreme til fedtet og uren hud

Hvis man døjer af fedtet og uren hud, så tænker man måske, at huden ikke skal bruge en fugtighedscreme, der tilfører huden mere fedt. Men Vitamin B12 cremen er faktisk en særlig effektiv fugtighedscreme til fedtet og uren hud, fordi den indeholder B12-vitamin, som genskaber hudens naturlige fugtbalance. B12-vitaminet er derfor en meget vigtigt ingrediens, hvis man har udfordringer med fedtet eller uren hud. Uden B12-vitaminet vil cremen ikke på samme måde kunne genskabe hudens naturlige fugtighed og derfor kan andre fugtighedscreme gøre huden mere fedtet.

 

Shop Vitacreme B12 her