Bedste Fugtighedscreme – Klinisk dokumenteret effekt! 

Fugtighedscreme bedst i testFugtighedscreme fra Vitacreme

Med Vitacreme B12 får du en plejende og regenererende fugtighedscreme med klinisk dokumenteret effekt. Vitacreme B12 kan både anvendes på kroppen og i ansigtet, hvor den aktivt genopretter, og bibeholder, hudens naturlige fugtighed. Døjer du f.eks. med en hudlidelse som psoriasis, eksem, astmaeksem, akne eller tør hud, så er Vitacreme B12 fugtighedscremen, der bekæmper disse hudlidelser med en empirisk dokumenteret virkning. 

Fugtighedscreme mod tør hud

Nogle hudlidelser er særligt sæsonbetonet, hvilket især er kendetegnet ved tør hud. I vinterhalvåret er vores hud meget udsat, da den lavere temperatur og luftfugtighed ofte medfører, at huden udtørrer. Det, der sker, er, at hudens naturlige vandindhold fordamper under kulde og hård vind, ligesom noget af hudens beskyttende fedtlag forsvinder. 

Navnlig håndryggen er udsat, da huden her er tynd og sårbar, ligesom den hurtigt bliver eksponeret for kulde og vind, hvis vanterne ikke er kommet på. Hyppige håndvask eller meget lange, varme bade kan også have en udtørrende effekt på huden, og derfor er det vigtigt at pleje huden med vores fugtighedscreme: Vitacreme B12. Kom cremen på huden efter håndvask eller bad.   

En unik ingrediensliste

Vitacreme B12 indeholder forskellige vitaminer, olier og andre naturlige ingredienser, som vedligeholder hudens naturlige fugtbalance, og stimulerer cellefornyelsen. Som navnet antyder, indeholder vores fugtighedscreme bl.a. vitamin B12. Vitamin B12 – cyanocobalamin – forbedrer hudens glathed og elasticitet samtidig med, at det reducerer rynker og fine linjer. Derudover forebygger og korrigerer vitaminet tørhed. Af andre vitaminer indeholder Vitacreme B12 også vitamin C og vitamin E, som dels styrker hudens dannelse af kollagen, ligesom det hjælper med at opretholde hudens hydrering.

Ingredienslisten indbefatter som sagt også forskellige olier såsom abrikoskerneolie. Abrikoskerneolie har en blødgørende virkning på huden alt imens, at den også tilfører fugtighed. Samtidig sørger abrikoskerneolien for, at Vitacreme B12 hurtigt absorberes i huden – og så efterlades huden ikke fedtet. 

Vitacreme B12 – fugtighedscremen, som også beskytter huden efter solskoldning 

Som du nok allerede har bemærket, er Vitacreme B12 mere end bare en fugtighedscreme. Den hjælper nemlig også med at normalisere huden i forbindelse med solskoldning. Bliver du solskoldet, så vil læsionerne hurtigt aftage i takt med, at du løbende smører Vitacreme B12 på huden de ramte steder. 

Vitacreme B12 er fri for parabener, og så er vores fugtighedscreme blåstemplet og certificeret af Swiss Vitamin institute, som er et førende institut inden for vitaminanalyse. Det er bl.a. din garanti for, at vores creme er klinisk dokumenteret, og indeholder de angivne mængder af vitaminer mv.