Vitacreme til lindring af eksem

creme mod eksem

Hvis du lider af eksem, er du allerede bevidst om de ubehagelige gener, der primært består af kløe, rødme, irritation, sprækket hud omkring det berørte område.

 

Men faktisk kan du ved at anvende en god creme til eksem reducere de kendte gener, så du slipper for kraftige irritationer. Særligt brugen af B12-vitamin i eksem-creme kan lindre kløe og rødme. Hos Vitacreme anbefaler vi vores Vitacreme B12 creme til lindring af eksemgener, som irritation, kløe og rødme. Cremen er et godt supplement til eksembehandling, fordi den efterlader huden godt fugtet, har en dokumenteret effekt mod tør hud og B12-vitaminet hjælper med at stimulere hudens cellefornyelse, så huden bliver blød og smidig.

 

Årsagen til cremens gavnlige effekt skal findes i netop B12-vitaminet. Som kroppens største organ, skal din hud naturligvis også forsynes med vitaminer og mineraler, der er med til at holde din hud sund ved at lindre, blødgøre og give næring. Dertil er vores produkt ekstra velegnet, fordi der er tale om en god fugtighedscreme. At holde huden godt fugtet er særligt vigtigt for cremer, der lindrer eksem.

Du anvender naturligvis produktet som en almindelig creme på hænder, hals, arme og hvor der ellers er set udslæt, der skal lindres. Den gode tykkelse og de velvalgte ingredienser vil herefter trænge ind i huden og blødgøre ramte områder, så de ikke irriterer i samme omfang.

 

Vitamin B12 til lindring af eksem

Når du anvender Vitacreme B12 får du gavn af alle de særlige egenskaber, som B12-vitamin byder på. B12-vitamin i creme har en særlig mærkbar effekt på tør og moden hud. Det kan bidrage til produktion af nerveceller og fremme blod- celle udvikling, hvilket hjælper huden med at forblive sund og fugtig, uden at være fedtet.

En klinisk undersøgelse af brugen af Vitacreme B12 cremen viste, at tør hud blev korrigeret meget markant ved brug af Vitacreme B12, frem for placebo og ubehandlede områder. Ved at genoprette hudens naturlige fugtbalance kan Vitacreme B12 cremen lindre hudirritationer, som eksempelvis eksemramt hud.

Ønsker du at høre mere om cremen? Så kontakt os på tlf. 86 51 97 99 eller e-mail: info@vitacreme.dk.

Ønsker du at bestille cremen? Klik her.