• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret

Vitacreme til lindring af eksem

creme mod eksem

Hvis du lider af eksem, er du allerede bevidst om de ubehagelige gener, der primært består af kløe, rødme, irritation, sprækket hud og muligvis små blærer i og omkring det berørte område.

Men faktisk kan du ved at anvende en god creme til eksem reducere de kendte gener, så du slipper for kraftige irritationer. Særligt brugen af B12-vitamin i eksem-creme kan lindre kløe og rødme. Hos Vitacreme anbefaler vi vores Vitacreme B12 creme til lindring af eksemgener, som irritation, kløe og rødme. Cremen er et godt supplement til eksembehandling, fordi den efterlader huden godt fugtet, har en dokumenteret effekt mod tør hud og B12-vitaminet hjælper med at stimulere hudens cellefornyelse, så huden bliver blød og smidig.

 

Derfor er Vitacreme B12 en god creme til lindring af eksem:

  • Kløestillende creme
  • B12-vitamin aktiverer hudens cellefornyelse og giver fugt
  • Ingredienser, der blødgører og giver næring

 

Årsagen til cremens gavnlige effekt skal findes i netop B12-vitaminet. Som kroppens største organ, skal din hud naturligvis også forsynes med vitaminer og mineraler, der er med til at holde din hud sund ved at lindre, blødgøre og give næring. Dertil er vores produkt ekstra velegnet, fordi der er tale om en god fugtighedscreme. At holde huden godt fugtet er særligt vigtigt for cremer, der lindrer eksem.

Du anvender naturligvis produktet som en almindelig creme på hænder, hals, arme og hvor der ellers er set udslæt, der skal lindres. Den gode tykkelse og de velvalgte ingredienser vil herefter trænge ind i huden og blødgøre ramte områder, så de ikke irriterer i samme omfang.

 

Den traditionelle renererende creme med vitamin B12 Den nye regenererende creme uden duft, med vitamin B12
Før brug af vores antirynkecreme Vitacreme som bedste rynkecreme

 

Gode erfaringer med vitamin B12 creme til lindring af eksem

Når du anvender Vitacreme B12 får du gavn af alle de særlige egenskaber, som B12-vitamin byder på. B12-vitamin i creme har en særlig mærkbar effekt på tør og moden hud. Det kan bidrage til produktion af nerveceller og fremme blod- celle udvikling, hvilket hjælper huden med at forblive sund og fugtig, uden at være fedtet.

En klinisk undersøgelse af brugen af Vitacreme B12 cremen viste, at tør hud blev korrigeret meget markant ved brug af Vitacreme B12, frem for placebo og ubehandlede områder. Ved at genoprette hudens naturlige fugtbalance kan Vitacreme B12 cremen lindre hudirritationer, som eksempelvis eksemramt hud.

Ønsker du at høre mere om cremen? Så kontakt os på tlf. 86 51 97 99 eller e-mail: info@vitacreme.dk. Ønsker du at bestille cremen? Klik her.

 

Anbefalinger fra Carsten Vagn-Hansen

Vitacreme B12 cremens lindring af hudirritation som eksem, har blandt andet fået læge Carsten Vagn-Hansen til at anbefale cremen. Vagn-Hansen er Speciallæge i almen medicin og har blandt andet rådgivet, forsket og undervist i kost og fordøjelse, stress, gigt og eksem. Til måde eksem og atopisk eksem kan en god nærende creme, som Vitacreme B12, lindre gener.

Ifølge Vagn-Hansen har en sund og afbalanceret tarmbakterieflora en afgørende betydning for hudens tilstand og for tilstrækkelig produktion af B12-vitamin, som er vigtig for huden. Derfor har en B12-creme vist sig at være god til lindring af eksem. Læs mere om dette her.

 

Hudplejesæt med creme til lindring af eksem

Når man døjer med eksem, kan man næsten ikke bruge for meget creme. Ved at holde huden godt fugtet kan man lindre gener fra eksem. Derfor anbefaler vi både vores regenerende vitamin B12 creme, men også vores bodylotion, der hjælper med at sikre den optimale pleje til kroppen. Vores bodylotion bevarer hudens fugtighed og beskytter huden mod udefrakommende faktorer, som sol, vind og miljøforurening. Huden efterlades derfor blød og smidig og gener fra eksem reduceres. Derfor kan vi tilbyde et hudplejesæt med både vores regenererende creme og bodylotion

Body Milk creme og Vitacreme B12

Shop hudplejesættet med creme til eksem her

Kløestillende creme mod eksem

Hvis du døjer med eksem, så kæmper du sikkert også ofte med kløende hud, da udslæt og kløende hud ofte går hånd-i-hånd. Dette kan være meget generende og forstyrrende i hverdagen. En plejende creme som Vitacreme B12 er en god måde at reducere kløe. Kliniske tests har bl.a. vist, at Vitacreme B12 egner sig særlig godt til pleje af tør hud, som også ofte kan forårsage udslæt. Læs mere om de kliniske tests her.

 

Hvad er eksem og hvorfor får man det

Eksem er en allergisk reaktion, som påvirker huden. Ved eksem får man udslæt forskellige steder på kroppen, som ofte er røde og kløende. Varigheden af eksem varierer fra person til person, så nogle udbrud forsvinder efter et døgn og andre fortsætter i flere dage eller uger. Eksem kan både opstå på grund af noget man har spist eller på grund af eksterne faktorer. Der er derfor ofte svært at finde den udløsende årsag. Uanset hvad årsagen er, så hjælper det dog at lindre symptomer med en god eksemcreme. I nogle tilfælde kan man også få anden medicin af lægen.

Shop Vitacreme B12 her