Vitacreme B12 mod eksem

creme mod eksemCreme til eksem

Hvis du lider af eksem, er du allerede bevidst om de ubehagelige gener, der primært består af kløe, rødme, irritation, sprækket hud og muligvis små blærer i og omkring det berørte område. 

 

Men faktisk kan du ved at anvende en god creme til eksem reducere de kendte gener, så du slipper for kraftige irritationer. Særligt brugen af B12-vitamin i eksem-creme har vidst sig effektiv til behandling. Hos Vitacreme tilbyder vi vores gennemtestede Vitamin B12 creme mod eksem. Cremen er dokumenteret for dens effekt og sælges globalt som et anerkendt produkt til behandling.  

 

Årsagen til cremens gavnlige effekt skal findes i netop vitaminet. Som kroppens største organ, skal din hud naturligvis også forsynes med vitaminer og mineraler, der er med til at holde din hud sund ved at lindre, blødgøre og give næring. Dertil er vores produkt ekstra velegnet, fordi der er tale om en fed creme til eksem, der forsyner tør og øm hud med et kraftigt og tykt lag creme, som dækker til. Dette er en særlig vigtig egenskab for cremer mod hudlidelser.

Du anvender naturligvis stadig produktet som en almindelig creme til eksem på hænder, hals, arme og hvor der ellers er set udslet, der skal lindres. Den gode tykkelse og de velvalgte ingredienser vil herefter trænge ind i huden og blødgøre ramte områder, så de ikke irriterer i samme omfang.

Ingen parabener eller hormonforstyrrende stoffer

Når du anvender Vitacreme B12, kan du være ekstra tryg ved, det er en creme mod eksem, der er produceret helt og aldeles uden brug af hverken parabener eller andre hormonforstyrrende ingredienser.

 

Da eksemhud i forvejen ofte er et udtryk for intolerance, er det helt essentielt, den ikke udsættes for nogen form for kemiske og unaturlige ingredienser, der kan forværre eksemtilstanden.  

Hvis du lider af eksem eller allergier, der slår ud, undgår du garanteret allerede parfumer, drøje hud- og hårplejeprodukter og anvender vaskemidler, sæbe m.m. uden kunstige tilsætningsstoffer. Din creme til eksemhud skal naturligvis også være baseret på naturlige ingredienser udvalgt med sund fornuft.

Gode erfaringer med Vitacreme B12 som creme mod eksem

Vitacreme B12 har en yderst gavnlig og dokumenteret effekt for personer med hudlidelser såsom eksem, men også almindelig sart og irriteret hud. Du kan læse mere om den regenererende effekt fra cremen ved at klikke på ”Se før og efter billeder”.  

 

Her kan du læse om, hvordan en et forældrepar anvendte vores creme mod eksem på deres 3-årige datter, der lider af atopisk kronisk eksem. Resultaterne er en lun solstrålehistorie, der kan gentage sig på tværs af alle aldersgrupper. 

 

Ønsker du at høre mere om eksem creme? Så kontakt os på tlf. 86 51 97 99 eller e-mail: info@vitacreme.dk.

 

Ønsker du at bestille cremen? Klik her.