• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret

B12-vitaminet lindrer gener mod astmaeksem

Vitaminet B12 anbefales af læge Carsten Vagn-Hansen til bl.a. Atopisk eksem, Astmaeksem, Atopisk dermatitis, Prurigo Besnier og almindelig eksem

Atopisk eksem, Astmaeksem, er der tale om en kronisk, kløende allergisk sygdom, som er hyppigere hos mennesker, der også har andre former for allergi, især astma og pollenallergi.

 

Atopisk eksem, Astmaeksem kan se forskelligt ud, og sværhedsgraden af udslettet kan variere fra person til person. Nogle har kun ganske lidt eksem få steder på kroppen, mens andre kan være hårdt angrebet med eksem over det meste af kroppen. Symptomerne kan også svinge meget. Nogle gange kan eksemet blusse voldsomt op, mens der i andre perioder næsten ingen symptomer er at mærke eller se.

 

Den traditionelle renererende creme med vitamin B12 Den nye regenererende creme uden duft, med vitamin B12
Før brug af vores antirynkecreme Vitacreme som bedste rynkecreme

 

Vitamin B12, som er en af ingredienserne i Vitacreme B12 cremen, har rigtig mange gode positive indvirkninger på Atopisk eksem og Astmaeksem. Derfor kan en creme med vitamin B12, som f.eks. Vitacreme B12 cremen, hjælpe med at lindre symptomer.

 

Prøv at smøre "Vitacreme regenererende creme med det aktive Vitamin B12" på hårdt angrebet områder og supplér med "Bodylotion med Vitamin B12" på lettere angrebet områder.