• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret

Creme mod børneeksem – med vitamin B12

Leder du efter et middel, der fungerer som en lindrende creme mod børneeksem og bekæmper tør hud? Hos Vitacreme har vi udviklet en regenererende creme med vitamin B12, som afhjælper den irritation, børn med hudsygdommen oplever. Cremen er mild, danskproduceret og vegansk – og ikke mindst effektiv. 

Børneeksem, også kaldet atopisk eksem, er en arvelig hudsygdom. Den kommer til udtryk i form af tør og kløende hud, hvor der periodevis også er eksem – også i svære tilfælde. Som navnet antyder, er det en eksemform, som oftest rammer børn, men teenagere og voksne kan også lide af det. 

Når man lider af børneeksem, regerer huden nemmere på påvirkninger og er mere modtagelig overfor infektioner. Selve eksemen er dog meget forskellig fra person til person, hvor nogle har en længere periode med tilstanden og andre oplever kortere udbrud. Fælles for alle er det dog, at det kræver en god creme. 

Børneeksem opstår, fordi huden mangler de naturlige fedtstoffer, hvilket betyder, at fugten nemmere forsvinder fra huden, som desværre efterlades meget tør og ru.

Særligt i vintermånederne kan eksemen blusse op, fordi den tørre og kolde luft øger risikoen for eksem. I denne periode er en god børneeksem creme meget svær at undvære, fordi huden klør, kan frarøve barnets (og derved forældrenes) søvn og måske endda medføre drillerier i skolen. 

 

Før og efter billede af Pharma Cobalamin mod børneeksem

Danskproduceret creme til børneeksem og irriteret hud

På vitacreme.dk finder du PHARMA Cobalamin, som er vores egen danskproducerede creme til lindring af børneeksem, soleksem, meget tør hud og hudirritationer. Cobalamin er navnet for B12 vitaminet, som indgår i vores produkter – naturligvis også dette. 

Cremen er regenererende, hvilket betyder, at den medvirker til at genopbygge hudecellerene og hudens barriere, som netop er hårdere ramt, fordi personer med børneeksem i mange tilfælde mangler proteinet filaggrin (Kilde: astma-allergi.dk). Op mod 50% af dem med børneeksem mangler filaggrin i deres hud, og skal derfor beskytte hudbarrieren endnu mere. 

Pharma Cobalamin med B12 vitamin er naturligvis helt fri for parfume og særlig egnet til sensitiv hud. Cremens lyserøde nuance kommer således heller ikke fra farvestoffer eller andre uhensigtsmæssige ingredienser, men fra vitaminet B12, der fra naturens side er et mørkerødt råstof. Den lyserøde kulør vidner derfor om tilstedeværelsen af det gavnlige B12. 

 

Pharma Cobalamin cremen

Bestil Pharma Cobalamin cremen her

En særligt god creme til børn

En god creme til børn er en nødvendighed for forældre, fordi vi ikke kan lide at se vores små have spor og synlige irritationer fra eksem eller øm hud, som opstår fra f.eks. udeleg eller den hyppige håndvask og afspritning i institutioner. 

PHARMA Cobalamin er en rigtig god creme til børn, som lider af børneeksem eller døjer med tør hud eller revnet og sprukken hud. Cremen lindrer eksem- og problemhud, giver færre irritationer og virker kløestillende, så trangen til at kradse aftager. 

Samtidig er konsistensen på cremen god for børn, fordi den ikke ’klistrer’, men bliver absorberet hurtigt. Det er et stort plus, da man undgår kampen med sine børn, hvis de ikke gider at have cremen på af frygt for, at den sidder længe. 

Det gør det nemmere for forældre at sørge for, at de små hænder, albuer, kinder etc. får næring fra en god creme, så huden kan tage sig flot ud. 


Det skriver læge Carsten Vagn-Hansen om B12-vitamin og huden

Pharma Cobalamin indeholder B12-vitamin. Netop vitamin B12 er vigtigt for huden. Lægen – kendt som Radiodoktoren fra DK4 – Carsten Vagn-Hansen skriver følgende: ” En undersøgelse af behandling med en creme med B12-vitamin viste god eller meget god virkning hos næsten alle”.  Han skriver desuden at: ”Kronisk kløe kan effektivt afhjælpes med B12-vitamin – i hvert fald hvis kløen skyldes børneeksem, også kaldet atopisk eksem”.
 
Årsagen skal angiveligt findes i, at ’vitaminet i visse sammenhænge er en effektiv antioxidant, der neutraliserer NO (kvælstofilte) i betændte væv’ (kilde: dk4doktoren.dk). Dermed aftager kløe og udslet. 


Virker også mod soleksem 

Nøjagtig som andre eksemtyper, kan børn ramt af soleksem opleve et kløende udslet, som irriterer og måske endda hæver op. 

Den bedste beskyttelse mod soleksem er naturligvis at huske solcreme og være varsom i solen. Men er skaden først sket, kan Pharma Cobalamin med vitamin B12 være med til at lindre, genopbygge hudens barriere og få udslettet til at aftage, nøjagtig som læge Carsten Vagn-Hansen skriver at vitamin B12 kan hjælpe med. Bemærk desuden også, at foruden soleksem hos barnet, så kan cremen lindre solskoldning og forbrænding. 

Cremen kan afhjælpe soleksem i ansigtet såvel som de øvrige lysudsatte områder på kroppen.


Andre forældres erfaringer med vores creme til børn

 

"Simpelthen den bedste creme 👏 Har prøvet lidt af hvert til min datters hud og dette virker allerede efter 2. påsmøring " - Christel.

"Virkelig overraskende god og mild!
Min datter ses nu uden røde kinder, men nu dejlige bløde" - Maja.

"Det her er et virkelig godt produkt, og det virker” - Annemette.

”Min søn lider af tørre børneeksems pletter på overarme og ben. Efter en lille uge hvor vi smurte flere gange om dagen, er det nu væk og vi smører kun som forbyggende” - Betina.

 

Bestil Pharma Cobalamin cremen mod børneeksem her