• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret

Sådan kan en ansigtsmaske gøre din hudpleje bedre

Hvis du allerede bruger en ansigtsmaske som en del af din hudplejerutine, så bliv endelig ved. Bruger du den derimod ikke, så læs med her. Der er nemlig mange fordele ved at indarbejde en maske blot et par aftener om ugen.  

 

Lad os starte med at tale om elefanten i rummet: Tiden. Det kan føles som om, der aldrig er nok af den. Og nu skal du også finde mere tid til din hudplejerutine? Bare rolig, en maske tager hverken lang tid eller er kompliceret at bruge. Faktisk er det helt ligetil, og så vil det gøre en forskel for din hud. 

De fleste tænker nemlig, at når makeup’en er fjernet og ansigtet er vasket, så er der ikke grundt til mere. Men det er ikke nødvendigvis helt korrekt. For selvom de normale renseprodukter fungerer rigtig godt til de tidsknappe dage, så kan en ansigtsmaske tage din hudpleje til det næste niveau.

Sådan hjælper en maske din hud

Allerførst skal det sige, at der findes mange forskellige typer af ansigtsmasker:
Lermasker, muddermasker, skrubbemasker, peeling masker, fugtmasker etc. 
Du kan med andre ord finde en maske, til præcis det behov du har: Nogle renser huden for overskydende olie og urenheder, nogle eksfolierer og nogle tilfører fugt. 

Foruden at arbejde målrettet, er fordelen ved en ansigtsmaske kontra de almindelige renseprodukter, at masken får lov til at sidde på huden og få bedre tid til at arbejde. Det giver mere tid til, at produktet og dets ingredienser kan få lov til at rense i dybden, forsyne huden med alle dens fugtgivende egenskaber etc.  

Formålet med en maske er dog altid at give dig flottere hud ud fra dit behov. Overordnet set er de fleste behov dog oftest baseret på ønsket om rense huden i dybden, give den fugt og reducere tegn på ældning. 

Derfor er netop de tre behov præcis det, som Vitacremes Regenerating  Mask er udviklet til. Den samme maske sikrer dig derfor: 

Effektiv rensning i dybden: Fjerner døde hudceller og giftstoffer fra hverdagens miljøforurening.
Fugtpleje: Tilfører vand til huden, hvilket løfter fugtniveauet og styrker hudens barriere.
Genopbygning af huden og anti-ageing:  Forbedrer mikrocirkulationen og stimulerer huden for en sundere mere stressfri hud. 

Som en ekstra bonus gør masken desuden, at absorberingen af dine efterfølgende hudplejeprodukter - som f.eks. serum og creme - bliver mere effektiv. 

Hvordan bruges masken?

Indledningsvis lovede vi, at masken ikke var svær eller tidskrævende. Derfor lyder spørgsmålet nu: Hvor svært er det at indarbejde ansigtsmasken i din renserutine? 

Svaret er, at det slet ikke er svært. Masken skal faktisk blot tilføjes som et element til den grundlæggende aften-hudplejerutine. 

Det vil sige, at du et par gange ugentligt skal rense dit ansigt, helt som du plejer (typisk med en god ansigtsvask), og så indføre masken, der smøres på med et jævnt dækkende lag. Her skal den sidde i små 10-15 minutter, hvor den vil trænge ind og virke. Til sidst skylles masken af med lunkent vand, hvorefter du kan duppe ansigtet og komme dit serum og/eller creme på. 

Ønsker du ekstra god effekt til din hudplejerutine, kan du inden brug af masken vælge at give din hud en nænsom eksfoliering med vores Exfoliating Creme ansigtsskrub. De to produkter komplementerer hinanden og giver en skøn rensefølelse og mere glød til din hud.  

Husk altid dette når du bruger masken

Når du vil rense huden med en ansigtsmaske, er det vigtigt, at du renser huden fri for urenheder INDEN masken påføres. På den måde trænger den bedre ind i huden. 

Når du har brugt masken, er det tid til at pleje huden med masser af fugt og gode ingredienser fra dit serum og din creme.

Husk, det er bedst at bruge masken tæt på din sengetid. Det skyldes, at masken bør bruges om aftenen, så du efterfølgende kan komme plejeprodukterne på og finde ro – så huden får fred til at genopbygge sig.    


…Og skulle du stadig mene, at det tager for lang tid at bruge en ansigtsmaske? Så husk, at du sagtens kan have masken på, når du alligevel slapper af med en god bog eller serie. Uanset hvordan, vil din hud få glæde af det.
 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar