VITACREME B12 – med aktiv vitamin B12

Vitacreme B12 er et schweizisk produkt af høj kvalitet. Det er gennemtestet og dokumenteret og særdeles anerkendt overalt på det internationale marked.

 

Ligesom vores krop og organer har brug for Vitamin B12, så er det klinisk dokumenteret at også vores hud har en gavnlig effekt af det. Vitamin B12 virker regenererende og forøger elasticiteten i hudens kollagen fibre og der vil være en markant synlig reduktion af rynker og fine linjer. Farmakologiske undersøgelser har vist at vitamin B12 øger elasticiteten og fremmer omorganisering af netværket af elastin fibre. Samtidig øges fremstillingen af tynde kollagen fibre, når det anvendes direkte på huden. Denne reaktion kaldes hudens primære foryngelsesproces. 

 

Resultaterne af disse farmakologiske undersøgelser har givet spektakulære og meget overbevisende resultater. Alle produkter fra Vitacreme B12 bliver testet løbende og er under permanent overvågning af Swiss Vitamin Institute.

 

Ved hudlidelser såsom eksem, psoriasis, sart og irriteret hud og ved solskoldning har Vitacreme B12 også en yderst gavnlig og dokumenteret virkning, netop grundet den regenererende effekt.

 

Vitacreme B12 bør anvendes dagligt og efter behov.

 

Vitacreme B12 var de første på markedet med en hudplejeserie med det aktive og virksomme Vitamin B12.