Resultater, før og efter billeder

Eksempel på anvendelse af Vitacreme B12 til Børneeksem – astmaeksem – atopisk dermatitis – prurigo Besnier – eksem:

Mandag den 16. April 2018 - Tanja, Haderslev. 

 

Her er lidt af vores forløb med Vitacreme B12.

Vores datter på knap 3 år har hele sit liv lidt under atopisk kronisk eksem. Der ikke tal på hvor mange penge vi har brugt på cremer. Vi har lagt søvnløse i flere måneder med en datter der har haft så meget eksem det bare har brændt og kløet helt vildt. Jeg opdagede Vitacreme B12´s Facebookside og vi fik kontakt til dem.

 

Vi bestilte og modtog cremen den 9. april 2018 og gik straks igang med smøre Vitacreme B12 på. Vi har brugt Vitacreme B12 tre gange daglig, smurt på inden børnehave og børnehaven har smurt på til middag og så har vi igen smurt på om aftenen. Allerede på dag 2 (Se billedet nedenunder) kan vi se en kæmpe forskel. Vores datter har ikke kløet sig så meget på armene som hun plejer og hun fortæller også at cremen er dejlig og hun gerne vil smøres med den.

 

Vi har smurt hende med den creme nu i en lille uge og det er vitterlig snart helt væk, der næsten ingenting at se på hendes arme mere. Vi er simpelthen så glade og taknemlig for have opdaget Vitacreme B12 og den kan kun anbefales herfra.

 

  

 

 

   

Billederne er taget med min mobiltelefon.

 

Tanja, Haderslev. 

 

LÆS MERE OM CREMEN HER