Abrikoskerneolie

Abrikoskernen indeholder 40-50% olie, olien udvindes ved direkte presning eller koldpresning.

Abrikoskerneolien er helt klar og gylden i farven og har en nøddeagtig duft.

 

Olien er yderst velegnet til hudplejeprodukter, da den indeholder Vitamin A, C og E.

 

Abrikoskerneolie har en blødgørende effekt på huden uden at virke fedtende, samtidig tilfører den huden fugtighed og absorberes hurtigt og anvendes derfor i flere kosmetiske produkter såsom sæbe, shampoo, olier og cremer. Da olien er meget mild kan den med fordel anvendes til tør og sart hud.

 

Abrikoskerneolie, udvindes fra kernen i abrikosen.  Brugen af abrikoskerneolie til brug i ansigtsbehandling, går mange år tilbage.

 

Abrikoskerneolie er rig på vitamin A, C og E samt i oliesyre og linolsyre. Antioxidanterne har en særlig effekt i forhold til anti-aging. En olie der er rig på flerumættede syrer, som giver nærende, fugtgivende, regenererende og blødgørende effekter.

Olien er meget effektivt på rynkede og trætte hud, genopretter smidighed og styrke til huden. Takket være dens lette konsistens absorberes den nemt og efterlader ikke en fedtet hinde på huden. Abrikoskerneolie er også kendt for at forbedre hudens teint.